Andrea Jürgens ryddede op i misforståelse før sin død

„Und dabei liebe ich euch beide“ (“Og jeg elsker jer begge to”) – denne sang var Andrea Jürgens’ store gennembrud. Men denne titel førte også til en stor misforståelse… I en alder af kun ti år gav Andrea Jürgens gåsehud. „Ich bin zu klein um das zu verstehen. Doch ich würd uns gern zusammen sehen“ (“Jeg er for ung til at forstå det. Men jeg vil gerne se os sammen”) sang den uskyldige lille pige i 1977 som en del af Rudi Carrells tv-nytårsaften-galla. I sangen, der kort efter nåede nummer fire på de tyske hitlister, sang pigen fra Wanne-Eickel om den tragiske adskillelse af mor og far.

De 37 millioner seere af ARD-showet blev modtaget med en hjerteskærende opvisning. Scenen var designet som et børneværelse. Andrea, iklædt sin natkjole, sad på sin tremmeseng og sørgede over de gode stunder med sine forældre: “Hvorfor kan I ikke bare beslutte, at vi snart skal være en familie igen?” (“Hvorfor kan I ikke bare beslutte, at vi snart skal være en familie igen?”)

Tilsyneladende troede mange mennesker i Tyskland, at disse triste linjer afspejlede virkeligheden i lille Andrea Jürgens’ liv. En misforståelse: I et MDR-interview – 40 år efter hendes strålende succes – gjorde hun det klart: “Mine forældre var altid lykkeligt gift.”

Særligt tragisk: Få måneder efter denne udtalelse døde Andrea Jürgens af nyresvigt i en alder af 50 år.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse