Andrea Jürgens: nyt album med 12 uudgivne duetter

Kilde: TELAMO – Fotograf: Darius Bialojan

Fans af Andrea Jürgens kan godt begynde at glæde sig: Den 20. juli udgives et album kaldet “Auf du und du” med tidligere ikke offentliggjorte duetoptagelser af Andrea med nogle af sine delvist tætte musikkollegaer.

Hendes pladeselskab Telamo mindes på denne måde den stadig meget populære men afdøde schlager-sanger. Ifølge optegnelser er det “de sidste almindelige optagelser med hendes venner”.

Første duet allerede i 1979

I begyndelsen af maj udkom et duet-album fra Michael Hirte. På albummet var inkluderet en duet med Andrea: “Wir tanzen Lambada” – måske findes den også på Andreas “nye” album?

Andrea Jürgens har i løbet af hendes karriere sunget flere duetter. Selv som barn sang hun i 1979 duet med Heintje i TV showet “Zwischenmahlzeit”. Med Robby Tauber i 1984 sang hun den succesfulde titel “Mi Amor”. Samme år udkom “Heute Nacht fällt ein Sterne auf die Erde” som duet med G. G. Anderson.

Hvad var der med Andrea og Gottfried Würcher?

Af særlig betydning er schlageren, “Wir greifen nach den Sternen”, som hun sang med Nockalm Quintett. Titlen var en stor succes i Østrig – “Nockis” album, hvor titlen optrådte, endte dengang i top 5 i Østrig. Til dato hævder rygter at Andrea var forelsket i Gottfried Würcher, men var det gensidigt – som sagt: det er bare et rygte, som aldrig vil blive opklaret.

Men albummet vil helt sikkert skabe opmærksomhed med 12 ikke før offentliggjorte sange.

Kilde: Schlager.de

Imens vi venter på udgivelsen, så kan man evt bruge tiden med denne samling:

Køb samlingen hos iMusic her: Andrea Jürgens 40 Jähriges Jubiläum – 1977-2017

Det skal du læse