Alvorlig fornærmelse

Mens Anna-Carina Woitschack i øjeblikket nyder livet og kærligheden med sin nye kæreste Daniel i Den Dominikanske Republik, og deler det med sine fans via de sociale medier, er der en masse problemer herhjemme. Som rapporteret af “BILD” fornærmer kabaretkunstneren Christian Keltermann hende i sit program som en “Schlagermadras”. Skal Anna finde sig i det?

Kunst er et spørgsmål om smag! Det er der ingen tvivl om! Men skal en kunstner som Anna-Carina Woitschack tillade sig at blive kaldt “Schlagermadras”? Ifølge avisen “BILD” har Anna nu sagsøgt kabaretkunstneren Christian Keltermann af netop denne grund. I sit program skulle han angiveligt ikke have efterladt nogen gode spor hos Anna.

Han skulle også være af den opfattelse, at Anna kun var sammen med Stefan Mross for at fremme sin egen karriere. Til “BILD” sagde han bl.a: “Jeg står ved mine udtalelser, efter min mening er de omfattet af satirefriheden. Jeg ville også råbe ‘Schlagermadras’ i forbindelse med Anna-Carina på enhver markedsplads. Hvis vi som kabaretkunstnere ikke længere må sige sådan noget, kan vi lige så godt lukke vores butik.”

Keltermann er kendt for sin politiske ukorrekthed. Han skulle angiveligt have nægtet at underskrive en “Unterlassungserklärungt”. Derfor skal parterne nu mødes i retten i Hannover den 21. februar.

Anna-Carina Woitschack er skadet

Anna selv er tilsyneladende ikke særlig glad for denne form for “kunstnerisk frihed”. Hun sagde til “BILD”: “Som offentlig person er jeg vant til, at der igen og igen bliver sagt usandheder om mig. Så jeg har fået mig en tyk hud. I dette tilfælde var fornærmelserne imidlertid så slemme, at jeg overgav sagen til min advokat.”

Keltermann og Anna har angiveligt kendt hinanden i flere år: “Jeg har kendt Anna-Carina i mange år og har fulgt med i, hvem hun har været sammen med. Med hver mand er hun kravlet et trin højere op på karrierestigen. Selv Stefan Mross var kun interessant for hende, så længe han bragte hende videre”, siger Keltermann.

Anna skulle i øvrigt ikke kende kabaretkunstneren og forsvarer sig nu mod de hårde beskyldninger. Det mener vi også: Med rette! Indtil da nyder hun og Daniel livet og kærligheden i Den Dominikanske Republik.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse