Achim Petry: Hans ærlige opråb til alle fans af Helene Fischer og Andrea Berg!

Foto: Achim Petry Facebook

Sangeren Achim Petry er altid utrolig ærlig, ligesom hans far Wolfgang Petry altid var. For et par dage siden blev Achim 45. SchlagerPlanet har lavet et fødselsdagsinterview med ham. Og som altid starter Achim Petry med et opråb til os Schlager fans.

Store drømme og talent er ikke nok. Uden en masse arbejde og udholdenhed og uden at stå op igen og igen efter tilbageslag kommer vi ikke særlig langt. Dette noteres også af sangeren Achim Petry fra Köln.

For kun få uger siden var sønnen til Wolfgang Petry (“Wahnsinn”) i vores populære SchlagerPlanet Interview-Serie “Wahrheit & Wahnsinn”, også i branchen, et meget bemærkelsesværdigt interview. Fordi Achim Petry taler rent ud af posen, viser en klar kant, selv med emner, som andre ikke behandler offentligt. Dette gør den ærlige sanger så autentisk, så troværdig.

For et par dage siden fejrede Achim Petry sin 45-års fødselsdag. Hvor? Selvfølgelig, på scenen, hvor Achim Petry også er en rigtig “Schlager-Malocher”. Schlagerplanet spurgte igen, hvad der irriterer ham, og hvad der gør ham glad.

Stop hade-kommentarer!

I et interview med reporter Gabi Breuer-Konze taler han i Petry-stilen og starter et opråb til alle fans af Helene Fischer og Andrea Berg.

Stop med at lytte til og skrive hade-kommentarer på de sociale medienetværk. Der er plads nok i Tyskland til mange gode schlager artister. Og hvis du ikke kan lide den andens musik, skal du bare holde op med at lytte til det. Vi behøver ikke at kæmpe mod hinanden, alle skal have det sjovt, ” siger Achim Petry.

Min far overdriver alt, også i interviewet: Hvorfor Achim Petry også bliver begejstret for generaliseringer der også involverer en god ven og et medlem af hans band, hvad han siger til sine sønner efter deres scenepremiere foran 5.000 fans, og hvorfor hans far Wolfgang vil få enhver myg til at blive til en elefant.

Ingen lever som Achim Petry. Sandheden kan være strålende … og nogle gange temmelig brutal.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse