Heimlich – Die grosse Schlagerüberraschung d. 17 Marts 2018 i München.

Dette show som blev sendt  sidste Lørdag fra Bavaria Studiet i München, sendte uønskede overraskelser til fansene: Man havde skiftet optagelserne til et filmstudie med kun ståpladser med mottoet: “Den der kommer først, maler først”, hvilket gjorde at handicappede mennesker og børn holdte sig tilbage for at købe billet.

Prisen var 81,50€ på alle pladserne, også på tribunen. Dette gjorde at mange vrede kommentarer kom i på de sociale netværk, og sørgede samtidig for heftige diskussioner på stedet. At hemmeligholde hvor det skulle afholdes henne, samt hvem  de optrædende stjerner var før udsendelsen, bragte ekstra spænding, selv om alle var sikker på at det altid er de samme kunstnere der optræder ved Florian.

Også dette er et kritikpunkt, som breder sig mere og mere. Det så virkelig ud som om de fans der var der, kun var der, for at få TV kvoten op. Måske skulle man tænke lidt over denne form for overraskelse fremover…….

Derfor havde der også kun samlet sig 1300 tilskuer om scenen, for at fejre de Tyske Schlager trækheste.

Voxxclub faldt igennem med deres placering til ESC med titlen “I mog di so”. De sørgede for Bayerisk atmosfære i den varme studioluft. Anne-Maria Zimmermann  ville efter sin baby pause, lade karrieren løbe videre med albummet “Sorgenfrei”. “Scheissegal”, er hendes nye motto, som sikker er godt ankommet ved fansene. Fantasy, havde sågar afbrudt deres Tour for at præsentere deres nummer 1 Album – “Gespenster in der Nacht”. Også den fortryllende Oonagh havde med sin 5 måned gammel datter Imea, givet sig på vej med sin sang “Willst du noch träumen”, sammen med Elbbørnene.

Den altid glade Beatrice Egli udsatte publikum for en ny frisure, brudekjole og kraftig rød sminket mund til hendes nye hit “verliebt, verlobt, verflixt nochmal”. Med min et og alt, gjorde hun igen opmærksom på hendes “problem” ved et partnervalg.

Simone og Charly Brunner var afsted som “Nachtsvärmer”. Ægte kærlighed, var deres nye titel, som også var kommet i spil. De annoncerede officielt i udsendelsen, at de også udenfor scenen var et par.

I en alder af 65 år gik Bernhard Brink “Mit dem Herz durch die Wand”, og glædede publikum med nyheden om en ny Schlagerhitparade i MDR fra 27.04.2018. Den lige så gamle Roland Kaiser præsenterede sine hits som altid i et stylet sort Jakkesæt.

Michelle kom med den førte sang fra hendes nye Album “Tabu”, som udkommer her den 25 Maj, hvor Coveres til Albummet allerede sørgede for uro. “In 80 Küssen um die Welt”, lader til at være et dristigt project. Florians private Boygroup Klubbb3, får  i hvert show muligheden for at begejstre Schlagermusik på deres art, så også denne gang med en udflugt til “Paris”.

Ben Zucker med sin markante stemme, er i mellemtiden også optaget på holdet i Silbereisens favoritter, hvor moderen pludselig dukkede op og hørte “Was für eine geile Zeit”. Oli P. og David Hasselhoff overraskede med hymnen “Looking for Freedom”.

Helene var aftenens Topstar, og publikums kvotegarant ved 45 minutters optrædende ved en hyldest for hendes tidligere komponist Jean Frankfurter, hvorved hun optrådte med et Hitmedley samt takkede med mange kærlige ord. Ved fansene som havde indsendte spørgsmål til hende, svarede hun som altid meget overbevisende. “Flieger” og “Wir Zwei”, satte højdepunktet ved dette ikke længere så hemmelige Schlagershow, for hvilken hemmeligheden ingen havde forstået noget af.

Det næste show med Florian Silbereisen er under titlen “Schlager des Sommers” i MDR med sine bekendte gæster d. 9.6.2018 i Schloss Klaffenbach. Man kan allerede købe biletter.

Kilde: Schlager.de
Billeder: Hartmut Holtmann

Det skal du læse