Hykleriske maskine raser fans

Efter mange års fravær vender Vanessa Mai tilbage til scenen i »Schlagerbooom 2024«. Men det bliver ikke ligefrem mødt med begejstring af mange fans. Årsagen er, at Vanessa  skabte overskrifter med sin ARD-dokumentar »Mai Time is Now«, hvor hun skarpt kritiserede ikke kun schlagermusikindustrien, men også tv-shows med Florian Silbereisen som »Schlagerbooom«.

“Selv om alt går i vasken, kan jeg ikke gå derind igen. Jeg vil ikke have det mere. Det tager livet af mig,” sagde hun dengang og lovede aldrig at deltage i den slags shows igen. Men den 19. oktober 2024 optrådte hun overraskende nok igen i det populære hit-show i Dortmund.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af VANESSA MAI (@vanessa.mai)

Fans raser mod Vanessa Mai: »Hyklerisk maskine«

Som altid reagerede Florian Silbereisen på en venlig og afslappet måde. Med et bredt grin hilste han varmt på sangerinden efter hendes optræden og sagde: “Kære Vanessa, det var dejligt. Jeg er helt henrykt.” Der blev ikke nævnt noget om deres tidligere uoverensstemmelser, og de to snakkede, som om intet var hændt.

Fansene havde derimod en blandet reaktion. »Så meget glæde, selv om hun åbenlyst boykottede showene i årevis?« skrev en X-bruger. Og en anden understreger: “Har hun ikke brudt med Silbereisen-holdet på en medieeffektiv måde? Det fungerede nok ikke uden hyklerimaskinen!”

Der var også mange vrede kommentarer på Instagram: “Først brokker hun sig offentligt over hele Schlager-cirkusset og optræder så igen. Æv! Men når man ikke har nogen anden succes.” Men der var også positiv feedback på Vanessa Mais Silbereisen-comeback. »Det er dejligt, at hun giver det hele en chance til,« understregede en seer.

Kilde: Schlager.de