Fantasy Martin er blevet gift

Tillykke! Martin Hein, det ene medlem af schlagerduoen “Fantasy”, er blevet gift. Han har giftet sig med sin mangeårige partner og sangerinde Mela Rose. Bryllupsceremonien fandt sted for et par dage siden sammen  med den nærmeste familiekreds i Rankweil (Østrig). Parret sagde “ja” til hinanden i rådhusets hvælvede kælder. Martin Heins kone lagde efterfølgende adskillige billeder af brylluppet ud på Instagram.

“Fantasy” Martin: Frieri til nytår

Martin Hein og Mela Rose har været et par i fem år. Nytårsdag 2022 stillede Martin sin store kærlighed, spørgsmålet over alle spørgsmål, hvilket den kønne sangerinde naturligvis besvarede med “ja”. Bryllupsforberedelserne blev dog overskygget af et dødsfald: Mela Roses far døde i maj. Kirkevielsen blev derfor udsat til næste år. Melas far kunne dog være til stede ved den borgerlige ceremoni på en helt særlig måde. “Min brudepige integrerede stille og hemmeligt et billede af min far i brudebuketten,” afslører Mela til magasinet “Freizeit Revue”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af (@melarose)

Andet ægteskab for Martin Hein

I øvrigt: Det er ikke Martins første bryllup. Han havde tidligere været sammen med schlagerkollegaen Tanja Lasch i 15 år. I 2017 gik parret fra hinanden. I et interview med Schlager.de afslørede Tanja Lasch, at hun ikke var inviteret til Martins nuværende bryllup.

Schlager-kolleger ønsker bryllupsparret tillykke

Adskillige Schlagerstjerner lykønskede Martin og Mela på sociale medier med deres bryllup – herunder Anna-Carina Woitschack og Julian Reim. Vi kan også kun være enige. Schlager.de ønsker Martin og Mela alt det bedste for fremtiden sammen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse