Uden familie og børn: Sonia Liebing fejrede nytårsaften alene

Foto: Sonia Libning Instagram

Sonia Liebing er en meget munter person i Köln. Men nu har der vist sig optagelser, hvor hun forbliver ensom og forladt i sofaen – uden familie og børn. Hvad er der sket?

Ja, denne nytårsaften var lidt anderledes. På grund af Corona-foranstaltningerne blev de store fester og sammenkomster aflyst, ligesom herhjemme. Dagens orden var at fejre med familie eller nære venner. Det er endnu værre for dem, der var helt alene nytårsaften. Tilsyneladende tilhørte Sonia Liebing også denne gruppe.

Hun sad i sofaen med chips og øl. Hun gabede dovent til “Netflix”.

Når alt kommer til alt: Den smukke Sonia havde festligt tøj, der ikke burde have været savnet på en pompøs nytårsaften. Hvor var hendes mand Markus og de to søde døtre? Har de ikke lyst til at se deres Sonia?

Sonia Liebing: Komedietalent

Nonsens. Sonia Liebing er sandsynligvis en af ​​de mest aktive Instagram-brugere i schlager verdenen. Hver dag underholder hun sine nu 41.000 følgere med private historier om nysgerrigheder i hendes hverdagsliv. En knivspids humor bør aldrig mangle. Det har den 31-årige Sonia nu bevist igen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SONIA LIEBING (@sonia.liebing.official)

Sonia Liebing: Din familie tæller

I sin seneste video klæder Sonia sig på til nytårsaften – inklusive parfume, flot frisure og sølvkjole. I stedet for en blændende fest var det så i sofaen. Bare for sjovt.

Og selvfølgelig bød hun det nye år velkommen sammen med sine kære – fordi Sonia er et rigtig familiemenneske.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse