Fantasy: Adskillelse!

Foto: SWR/Andreas Braun

De var et team! Og de var uovervindelige! Han gjorde dem store, men nu siges det, at Martin og Freddy var splittet – fra deres mangeårige ven og manager Andreas Ferber, Andrea Bergs svigersøn. Hvad der lige skete der, er ren spekulation …

I flere år har Martin og Freddy fra Fantasy arbejdet tæt sammen med Vanessa Mais mand: Andreas Ferber. Han er ikke bare en god ven af duoen. Han gjorde gutterne gode som manager, han stod op for dem.

Talrige gode hitliste positioner, tv-optrædener og udsolgte koncerter viser, at dette samarbejde var vellykket. Nu skal det være slut! Opmærksomme fans bemærkede, at Andreas Ferbers kontaktadresse er forsvundet fra Fantasy-hjemmesiden. En indikation af, at samarbejdet er afsluttet. Hvorfor skulle man ellers fjerne så vigtige oplysninger – også for arrangører og klienter?

Fantasy: Hvad har Vanessa Mai at gøre med det?

Og der er fundet en anden indikation på en mulig årsag: Under undersøgelsen bemærkede Schlager.de, at kæresten til Fantasy-sanger Martin Hein, Mela Rose, har fulgt Vanessa Mai på Instagram.

Det er i sig selv faktisk ikke værd at rapportere om, men hvis man tager i betragtning, at Vanessa Mai er Andreas Ferbers kone, og Mela Rose tog på ferie med Ferberne for kun et par måneder siden, er dette naturligvis også en indikation i dette tilfælde tegn på en mulig adskillelse.

Så hvad kunne være årsagen til ophør af, ikke kun år med godt samarbejde, men tilsyneladende også venskab? Er det en kæmpe kamp mellem kvinderne, fordi Mela Rose også har forsøgt at komme i rampelyset i årevis? Eller er det det faktum, at Andreas Ferbers hovedfokus som manager var for meget på hans kone Vanessa? Eller var der andre grunde?

Fantasy: Endnu en adskillelse!

I dag kom der en mail om, at ledelsen ved Sandro også har ændret sig. Indtil videre er booking af sønnen af Fantasy-sanger Freddy også blevet klaret af Ferbers kontor. Tilsyneladende ikke længere. Så nu er Fantasy OG Sandro tilsyneladende uden officiel manager.

Vi er begejstrede og holder os opdateret med emnet. Hvis alt dette er sandt, er vi overbeviste om, at denne skilsmisse ikke vil skade Fantasy – de er trods alt en af de mest succesrige duoer i Europa – stadig for Andreas Ferber, fordi hans kone Vanessa Mai er en af de mest berømte tv-ansigter og sangerinder i Tyskland.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse