Familierække på “Let’s Dance”?

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Michelle og datteren Marie sammen i et tv-program? Nå, kunne det virkelig gå godt? Efter en lang radiotavshed forsonede mor og datter sig endelig! Michelle og Marie Reim uvenskab handlede om sårede følelser for en mand, begge kvinder ville have…

Men kunne der være en anden familietvist med “Let’s Dance”? Michelle er allerede en officiel kandidat til det succesrige RTL-show, og hendes attraktive datter ser ud til at være klar til den store præstation…

Marie postede for nylig sig selv fra dansestudiet, nævnte gentagne gange i sine Instagram-historier, at hun var ved at forberede sig til “Let’s Dance” og annoncerede, at der snart ville være et nyt projekt.

Fans mistænker online:

“Vi tror, ​​hun er med i ‘Let’s Dance’!” Selvom alle deltagerne allerede er sikre – men Marie kunne være på listen som en surprise mover. Endelig droppede Patricia Kelly for nylig ud på grund af helbredsmæssige årsager, Amira Pocher overtog hendes plads.

Det ville være et fantastisk karriereskub for 21-årige Marie, men det ville samtidig også bringe hendes forhold til sin mor i fare. For begge singlekvinder elsker at være i rampelyset – og kan lide hotte unge mænd. Dem er der masser af i RTL-showet.

Hvad ville der ske, hvis de pludselig blev konkurrenter igen? Sandsynligvis ikke noget godt…!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse