“Zwei Herzen”: Det nye album fra Verena & Nadine

Verena & Nadine er et stærkt team. Selvom de blot er 20 år gamle, forstår de to søstre ganske godt, hvordan man bringer frisk luft ind i verden og udstråler godt humør. Ikke underligt, at de allerede otte gange i løbet af sommeren har været gæster i sommerhitparader som “Immer wieder Sonntags” med deres første single “Zwei Herzen – ein Lachen” og vundet syv gange ved disse hitparader. Publikum blev bogstavelig talt smittet med deres energi. Dette kommer ikke tilfældigt: “Uden musik ville det bare ikke gå. Musik er en del af vores liv,” fortæller tvillingerne med et glimt i øjet.

I en alder af syv år lærte de to blondiner fra maleriske Ahaus i Westmünsterland at spille på blokfløjte og optrådte i en lokal musikklub. Senere lærte de at spille på klarinet og trompet. Nadine var i nogle år trompetlærerinde og sang i forskellige stykker. Verena har fået erfaring som sangerinde i forskellige bands. Nu er de kendt som duo i schlagergenren og begejstrer deres lyttere med deres charme.

Hvis man kender disse rødder, kan man på deres nye album “Zwei Herzen” høre dette hjerteblod flyde. Mange af sangene har den klassiske schlagerlyd med blæseinstrumenter, og der spredes en speciel stemning. Men albummet er meget mere.

Hovedbudskabet er flotte, klassiske schlagere, der giver en følelse og en glæde fra begge verdener – som i “Ein Sonntag ist kein Sonntag” og den poppede “Sonntagskinder”. Det særlige stærke bånd, der binder dem sammen, kan høres i titler som “Unzertrennlich”, “Meine Welt ist deine Welt” og “Endlich Schwesternzeit”, der har en særlig diskolyd. Og også stemningsfulde udflugter findes der i “Nur mit meiner Schwester”.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Smukke og hjertevarme ballader er der på albummet. “Meine Insel bist du” er en rolig ballade om kærlighed, en mere følelsesmæssig er “Schwester” – en absolut undtagelse i schlager. Det er en rørende sang, som enhver der har en søster må høre.

I de tidlige år er hjertet også engang imellem sårbart, især når man er 20 år og opdager kærligheden for første gang. Ørehængeren “Mein Herz fährt Achterbahn” og den lystige “Er hat mich nur einmal geküsst” er beviser for meget specielle møder, der bringer unge hjerter til oprør. Også “Viele Jungs gibt’s auf der Welt” lyder som et turbulent møde med en ung mandeverden, der ofte er tikkende og påvirker pigernes forstand. Sangen er pakket ind i en skal af moderne countrymusik med pop.

Men ud over alle de disse tåbeligheder fra de unge har de unge kvinder også deres rolige side. Især “Heute so, morgen so” og “Sommerblumen im Haar” er afslappet med en munter karakter og giver en god følelse, hvor du kan læne dig tilbage i solen med en drink og med et smil nyde og håndtere de prøvelser, livet giver dig.

Og det karakteristiske smil fra pigerne er blevet en slags varemærke. Dette bekræftes af hitsinglen “Zwei Herzen, ein Lachen”, som de ved “Immer wieder Sonntags” leverede rigtig flot. Har man én gang hørt sangen, sidder den i hovedet og løfter stemningen betragteligt. Sangen handler om ikke at tage livet så tungt, og endnu engang viser den den samhørighed, der er mellem tvillingerne.

Man mærker straks, at de forstår at gå gennem livet afspændte og velafbalancerede. “Musikken er en balance og ren afslapning for os,” siger de. På grund af deres studier er denne balance også velkommen. Rart at finde en fredelig oase, hvor man kan slappe af. Dette hjælper dem med at arbejde med deres sceneskræk.

Det er klart, at vi fremover også vil høre en masse fra denne duo. Vi glæder os til det.

Cd’en “Zwei Herzen” fra Verena & Nadine udkommer den 5. september 2014 fra Telamo.

 

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse