Zoff med russiske fans?

Thomas Anders er ikke kun elsket i Tyskland. Den tidligere Modern Talking-stjerne har også adskillige fans i de tidligere sovjetrepublikker. Selvfølgelig lod krigen i Ukraine ikke musikeren uberørt. Derfor besluttede han at udsætte sine koncerter i Rusland og Ukraine. En beslutning, der ikke er forstået af alle.

Som det ene medlem af duoen Modern Talking var Thomas Anders æret i Østeuropa. Den dag i dag bliver “Cheri, Cheri, Lady” og “You’re my heart, you’re my soul” spillet af radiostationer i Rusland, Ukraine og mange andre stater i det tidligere Sovjetunionen.

Koncerter i Rusland udsat

Selv mange år efter afslutningen på “Modern Talking” rejser Thomas Anders gerne til Rusland for at underholde sin trofaste fanskare i det største land på jorden. Der var planlagt adskillige koncerter igen i år. Men konflikten i Ukraine ændre alt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Anders (@thomasanders_official)

“Dette er ikke en lille konflikt”

Thomas Anders måtte udsætte sine koncerter i Rusland og Ukraine. En beslutning, der ikke just blev mødt med forståelse i Rusland. Ifølge RTL beklagede den russiske fanklubleder, at koncerterne foreløbig blev flyttet på grund af en “lille konflikt”.

En udtalelse, som Thomas Anders siges ikke at have accepteret. “Jeg skrev så til hende: Raketter flyver mod byer som Kiev og andre, folk dør, det er ikke en lille konflikt.” Det er uklart, om denne meningsforskel overhovedet vil føre til en tvist.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER