ZDF-Fernsehgartens publikum river Estefania Wollnys optræden i stykker!

“Hvem er det?” – Søndag den 3. juli 2022 fik Estefania Wollny lov til at fremføre sin nye sang “Sommerliebe” i ZDF-Fernsehgarten. Hvilken stor ære! Publikum var dog alt andet end begejstrede. Den smukke blondine får hård kritik…

En katastrofe!

Andrea Kiewel byder adskillige schlagerstjerner velkommen til ZDF “Fernsehgarten”. Estefania Wollny indtog også scenen den dag. Men så katastrofen: Da hun fremførte sin nye sang “Sommerliebe” på scenen, blev den slet ikke taget godt imod…

Noget af en prøvelse…

Temmelig hård kritik cirkulerer i øjeblikket på de sociale netværk. Mange seere kendte ikke engang den smukke Estefania Wollny.

Lad os tage et nærmere kig på kommentarerne: “Blonde wannabe schlager-influencer-stjerne…” – “Min anbefaling… Sluk for lyden i tv-haven,” kommenterede en følger. Mens en anden afslører: “Estefania Wollny eller hvem skulle det være?” Igen siger en anden tilskuer: “Estefania Wollny synger også nu…eller klynker…”

Kilde: Schlagerplanet.de

En ting kan vi blive enige om – Først så brokker publikum sig over at det er de samme kunstnere hver gang, når så der kommer en ny kunstner som de ikke rigtig kender, så er det også galt …folk er ikke nemme at stille tilpas – …red.

RELATEREDE ARTIKLER