„ZDF Fernsehgarten“- Forargelse til Luke Mockridge – Stikker der noget under?

Foto: ZDF – Sascha Baumann

Andrea Kiewel: “Det værste …” – Komiker Luke Mockridges optræden i “ZDF Fernsehgarten” i søndags d. 18. aug. 2019 skabte forvirring, ikke kun blandt publikum. Også Andrea Kiewel klagede offentligt med hårde ord. Nu er der indikationer for, at der kan være mere bag handlingen end forventet.

Nyheden i går var hvad ligger der bag Luke Mockridges optræden i “Fernsehgarten”? TV Tyskland har siden i søndags spekuleret på, hvad Luke Mockridges temmelig pinlige præstation handlede om. Der er nu flere indikationer på, at handlingen ikke skete ved en tilfældighed, men blev planlagt bevidst af Mockridge. Og sandsynligvis til sit eget tv-show “The Greatnightshow”.

En produktionsmedarbejder i Mockridge-udsendelsen fortalte “Bild”: ”Det var hans egen idé og har været planlagt i lang tid. (…) opvisningen kommer i hans nye show. ” produktionsmedarbejderen rydder også op i rygter. Umiddelbart efter at programmet, blev der spekuleret på nettet, kunne Jan Böhmermann eller duoen Joko og Klaas stå bag handlingen. Det ser det ikke ud til.

Kommentarerne fra produktionsmedarbejderen stemmer overens med iagttagelser fra Feuerherz sanger Karsten Walter. Han har fortalt, at Mockridge var kommet til “Fernsehgarten” med sit eget kamerateam. Om Mockridge-optræden virkelig var planlagt, eller om komikeren simpelthen bruget muligheden i øjeblikket, kun for at gøre sig opmærksom på sin mission. I øvrigt vises Mockridge-showet på Sat.1 lørdag den 13. september.

Første overskrifter: “ZDF Fernsehgarten” – skandale fra Luke Mockridge – Andrea Kiewel: “Den værste” “ZDF Fernsehgarten” er blevet rigere af en skandale! I søndags var komiker Luke Mockridge gæst i Andrea Kiewels show og fik ikke kun publikum til at grine, men sørgede også for forargelse blandt tilskuere og især med værtinde Andrea Kiewel.

“ZDF Fernsehgarten”: Andrea Kiewel “hædrede” Luke Mockridge – før hans optræden. Festival-sommer var showets motto, og musikere som Feuerherz, Laura Wilde og Sonia Liebing bidrog også til stemningen. Derefter kom Luke Mockridge på scenen, efter næsten 70 minutters udsendelse og blev annonceret af Andrea Kiewel som en “stor komiker”, der blev “æret” af Fernsehgarten-redaktørerne.

Men med denne optræden er det sandsynligvis snart forbi. Den tredje sætning fra Mockridge var: “Nå, i gamle”. Der var mange vittigheder om gamle mennesker, som ikke blev godt modtaget af publikum. Og det i “Fernsehgarten”, hvor alle er velkomne. Det virkede næsten som om Luke Mockridge havde ændret sit programkoncept: Mockridge bemærkede også, “Jeg føler, at jeg mister jer lidt.”

Hans temmelig spontane idé: Spring rundt på scenen med abelyde. Fra publikum var der iskold tavshed i stedet for bifald. I sidste ende greb Andrea Kiewel selv ind og afbrød komikernes optræden. Andrea Kiewel kom med en heftig meddelelse til Luke Mockridge Senere blev Andrea Kiewel åbenlyst tvunget til at foretage en udtalelse:

”Hvad Luke Mockridge netop har leveret her, overgår alle ideer om kollegialitet, jeg nogensinde har oplevet. Vi inviterede ham for uger siden, han kom ikke til generalforsamlingen i morges, fordi han angiveligt sov over sig. Jeg tror: at han ikke ønskede, at vi skulle vide, hvad han ville lave. Og at så en ung kunstner (…) tør på min scene, at hoppe rundt foran mit publikum som en abe – uanset grund – jeg betragter det som den værste tænkelige opførsel, hvad der kan eksistere blandt kunstnere, blandt kolleger. Og fordi vi er i festival-tilstand: Skam dig, Luke Mockridge. Aldrig mere. “

Men i kølvandet var der følgende udsagn fra ZDF: Faktisk er man i “ZDF Fernsehgarten” for at have det sjovt. De vittigheder, som Luke Mockridge lavede af sig selv, påvirkede ikke vores sans for humor eller publikum. Desværre er der ikke mere at sige, forestillingen taler for sig selv. ”

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER