World Music Awards: Tyske schlagerstjerner er nomineret

Efter næsten tre års pause, er det tid igen: World Music Awards (WMA) bliver præsenteret igen. Beatrice Egli, Andrea Berg og Matthias Reim er denne gang også til stede: De to sangerinder er nomineret til prisen “Verdens bedste kvindelige kunstner” og den søde schweizerinde kan endda håbe på prisen for “Verdens bedste album”. Matthias Reim er også nomineret i denne kategori .

Tildelingen af priserne i WMAs er baseret på verdens højeste album salg. Arrangementet blev lanceret i Monaco i 1989 og er sponsoreret af Albert af Monaco. Tidligere vindere inkluderer legendariske kunstnere som Madonna, Michael Jackson og Elton John. Efter 2010 vil WMA blive tildelt i år for første gang igen.

World Music Awards

Beatrice-Egli

Beatrice ønsker at sikre hendes album den “lykke” det er, at få den prestigefyldte pris for verdens bedste album, et album som i Tyskland, Schweiz og Østrig er en mega-succes. Omkring 100.000 eksemplarer af albummet er solgt siden udgivelsen. Også singlen “Mein Herz” har solgt mere end 150.000 eksemplarer. For disse to bestsellere, modtog den schweiziske sangerinde to gange guld. Nu konkurrerer hun mod internationale superstjerner.

Konkurrencen i kategorien “Worlds Best Album” er meget stor med stjerner som The Rolling Stones, Katy Perry, Madonna.

I hendes anden Kategori “Worlds Best Female Artist” (Verdens bedste kvindelige artist) skal lave krumspring iblandt store navne. Det er ikke let, så stem som en sindssyg! Hendes fans er mange og forleden dag, ramte hendes Facebook-side 250.000 Likes!

Matthias-Reim

Matthias Reim kan også håbe på prisen for “Verdens bedste album”. Han er med sit album “Unendlich” nomineret, der allerede i den første uge efter udgivelsen blev nr. 1 på hitlisten i Tyskland. Over 100.000 eksemplarer er blevet solgt til dato.

Andrea-Berg

Schlagerdronningen Andrea Berg har også chancer for titlen som “Verdens bedste kvindelige kunstner”. Konkurrencen for de tre tyske pop kunstner er meget stor, så det er op til jer at støtte dem:

Klik her for at komme til afstemningen

En kort info om afstemningen. Det er ikke muligt at stemme mere end en gang med den samme pc, selvom du bruger en anden e-mail-adresse. Men med andre platforme såsom tabletter, smartphones, osv. kan man indsende sin stemme igen.

Vi ønsker al mulig held og lykke til de tre stjerner!

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse