Wolkenfreis debutalbum “Endlos verliebt” og hitsinglen “Du bist meine Insel”

Wolkenfrei er et band, som der bliver talt om, og det er endda før deres første album, som i øvrigt har titlen “Endlos verliebt”. Og hvorfor bliver der så talt om dem? Det er fordi, Wolkenfrei har en del år på bagen, hvor de har optrådt live og høstet stor succes og hjerterne hos mange fans. Deres musik er frisk, schlager-/popstil og særdeles god at danse til. Gruppen består af forsangeren Vanessa Soon, Marc Fischer på keyboard og Stefan Kinski på guitar, og de har opnået en betydelig fanskare med deres første single “Jeans, T-Shirt und Freiheit”.

Det har længe været ventet, at der skulle komme et egentligt album fra dem, det kommer så nu her den 07.02.2014, og i mellemtiden kan man nyde godt af deres seneste single “Du bist meine Insel”.

wolkenfrei-1

På hotel Sonnenhof i Aspach bei Backnang, hvor den tyske schlagerdronning Andrea Berg bor, er Wolkenfrei faste gæsteoptrædende. På deres album har der været kendte forfattere ind over, ved nummeret “Du bist meine Insel” Thomas Rosenfeld, som også skriver lidt for Andrea Berg og Andreas Martin, og forfatteren Tobias Reitz, som skriver lidt for Helene Fischer og Semino Rossi. Nummeret blev produceret med stjerneproduceren Felix Gauderfest, som også har arbejdet sammen med Sandra, Jimmy Sommerville og Pet Shop Boys.

“Du bist meine Insel” er et schlagerdansehit, og første gang det blev spillet, stoppede folk op på dansegulvet, samledes ved scenen og fejrede dette nye nummer med bandet. Det var en fantastisk oplevelse, fortæller Vanessa.

wolkenfrei-1a

Wolkenfrei-singlen “Du bist meine Insel” kan allerede nu købes som download. Debutalbummet “Endlos verliebt”, som også indeholder hitsinglerne “Du bist meine Insel” og “Jeans, T-Shirt und Freiheit”, kommer den 07.02.2014.

[box_download]Køb som download Jeans, T-Shirt und Freiheit – Single – Wolkenfrei [/box_download]
[box_download]Køb som download Du bist meine Insel – Single – Wolkenfrei [/box_download]
[box_tip]Forudbestil album her[/box_tip]

[box_info]Kilde: Ariola.de[/box_info]

Det skal du læse