Wolkenfrei – Det nystartet band får støtte af kendte

Sonnenhof, Erlebnishotel i Aspach ved Backnang er ikke kun til gæster, men det har også helliget sig til underholdning. Ikke underligt da den smukke succesfulde sangerinde Andrea Berg er ejer af det smukt beliggende hotel. Andrea Berg optræder selv ofte på Sonnenhof og underholder sine gæster. Men også mange andre schlagerstjerner som bandet Fantasy og Nik P. er på scenen på Sonnenhof, så det er ikke overraskende, at nybegynderne Wolkenfrei har fundet sit andet hjem på Sonnenhofscenen hos Andrea Berg.

wolkenfrei-03Siden 1999 har grundlæggerne Marc Fischer (Keyboard) og Stefan Kinskis (Guitar) lavet musik sammen. I mange år rejste bandet med en frontkvinde gennem landdistrikter og præsenterede top 40 fra hitparaden. I 2012 måtte sangerinden forlade bandet pga. helbredsmæssige årsager, lige derefter møder bandet sangerinden Venessa Mai, og dermed begynder en spændende karriere for Wolkenfrei .

Nybegynderne Wolkenfrei er et schlagerband. De præsenterer en ren blanding af pop, dansebar og eftertænksomme sange. Den første single fra Wolkenfrei “Jeans, T-Shirt und Freiheit” gik rent ind hos fans og blev spillet i radioen. Producenten for bandet Felix Gauder er med sikkerhed den ansvarlige for succesen. Han har allerede arbejdet med kendte kunstnere som Sandra, E-RORIC og Pet shop Boys.

Nu venter fans på at debutalbummet “Endlos Verliebt” udkommer den 7. februar 2014, i optakt med at singleudgivelsen “Du bist meine Insel”  blev udgivet. Bandets medlemmer har selv udtalt, at dette nummer indtil videre er deres ynglingsnummer.

Da Wolkenfrei første gang præsenterede schlageren for et bredt publikum, dansede fansene foran scenen og fejrede sangen. Sangerinden Vanessa fortæller, at alle sange har en historie med særlige øjeblikke, som er forbundet med bandet. Når man lytter til sangen, undrer man sig ikke over, hvorfor nybegynderne har tiltrukket så mange unge i deres magi. Schlageren fra nybegynderne er ramt af rytmisk pop, reelle ørehængere – frisk moderne pop som man kan danse til.

[box_info]Kilde: Schlager.de[/box_info]

Det skal du læse