“Wolkenfrei”-Comeback hos Giovanni Zarrella

Giovanni Zarrella vil i alt fire gange i år invitere folk live til sit musikshow på ZDF. På lørdag den 25. februar 2023 kl. 20.15 byder sangeren og entertaineren nationale og internationale stjerner velkommen på sin scene i den totalt udsolgte Baden-Arena Offenburg.

Uanset om det er schlager eller popmusik, kan publikum endnu en gang se frem til en lørdag aften med store hits, overraskelser og særlige duetter: Et absolut højdepunkt er Adam Lamberts besøg. Den amerikanske sanger fik sit internationale gennembrud i 2009. Siden da har han fejret verdensomspændende succes både som solist og som sanger med bandet Queen.

Med Roland Kaiser, Andrea Berg, Beatrice Egli, Maite Kelly, Nino de Angelo, Ute Freudenberg og Semino Rossi får schlagerfans noget for deres penge. På programmet er også det længe ventede comeback af “Wolkenfrei”, som Vanessa Mai annoncerede hos Giovanni i november. Schweiziske Luca Hänni og den svenske Julia Lindholm er gæster i “Giovanni Zarrella Show” for første gang. En anden premiere: Roland Kaiser og Nino de Angelo optræder som duet. Bergdoktor-stjernen Mark Keller vil være på scenen med sin søn Aaron.

Der vil også være tyske stjerner til stede: først og fremmest Max Giesinger og Michael Schulte med deres hit “More To This Life”. Det succesfulde band PUR vil skabe feststemning med aktuelle sange og et medley fra 40 års bandhistorie. Tim Bendzko vender tilbage med ny musik. Namika og den franske sangerinde Zaz vil optræde med en duet.

Nytilkomne Florian Künstler, en sangskriver fra Lübeck, vil fejre tv-premiere på sin sang “Kleiner Finger Schwur”. På meget kort tid blev den følelsesmæssigt rørende sang en streaming-succes og et viralt hit på de sociale medier. Og naturligvis har værten Giovanni Zarrella og hans liveband igen forberedt nogle musikalske overraskelser.

Dette program tilbyder med undertekster og lydbeskrivelse.

Kilde: ZDF.de

Det skal du læse