Wolfgang Petrys familie: Sønnen Achim og fru Rosemarie

Bag hver en succesfuld mand står også en stærk kvinde. Dette kendte ordsprog kender vi sikkert alle til. Bag den succesfulde schlagersanger Wolfgang Petry står også en stærk familie. Læs her alt om Wolfgang Petrys familie, hans søn Achim Petry, der er gået i sin fars fodspor, og naturligvis også om Wolfgang Petrys kone Rosemarie Remling.

Wolfgang Petrys søn: Achim Petry

Da “Wolle” Petry i 2006 bekendtgjorde sin afgang, gik fans i chok. Efter 30 års succes valgte schlagerstjernen at forlade scenen. Men helt væk fra scenen er han dog ikke, han producerer tekster og sange til sin søn. Achim Petry er gået i sin fars fodspor og er på den bedste vej ind i den store verden. Men de fodspor, hans far har efterladt, er store. I sine 30 år med scenekarriere har Wolfgang Petry 19 sange i hitparaden, har to rekorder med singlen “Die längste Single der Welt” (for den længste sang og for længst tid på hitlisterne i Tyskland), og har solgt 10 millioner plader. Hatten af for Wolfgang Petry. Sønnen Achim Petry har fået sit talent fra fødslen, og med sin far som producent i baggrunden kan Achim Petry også skabe sig en vej helt til tops.

Om Achim Petry

Navn: Achim Remling (Petry)
Fødselsdag: 24. august 1974
Fødeby: Bonn
Forældre: Rosemarie og Wolfgang Remling (Petry)
Civilstand: Gift med Giovanna Cali siden 2000
Børn: Sønnen Giorgio Amadeo, født 2006
Erhverv: Ingeniør og paramediciner
Instrument: Guitar
Hobbyer: Musik, computer, sport og familie

Achim Petrys karriere

Efter sin uddannelse  som ingeniør besluttede Achim Petry sig i 2007 at gå i sin berømte fars fodspor. Han udgav samme år sit debutalbum “So wie ich”. Heldigvis må man sige, at det kun var et år siden, at hans far “Wolle” var stoppet, og Wolles fans tog godt imod hans søn. Men faderen er fortsat med til at skrive og producere for sin søn. På Achim Petrys første turné, “Der Wahnsinn geht weiter” i 2007, kopirede han sin fars sange, men på hans nye album fra 2013 er det hans egne sange. Hans nyeste værk “Mein Weg” er mere rocket, og dette er et bevis på hans evner som komponist. Og Achim har virkelig klaret sig godt, men også med hjælp fra sin fars hits.

Achim Petry i jungle camp

I 2008 havde Wolfgang Petrys søn vovet sig ind i Australiens jungle. Passende har han også en single herom, “Dschungel Wahnsinn”, som er baseret på hans fars partyhit “Wahnsinn”. Denne titel har han sunget sammen med junglens indbyggere, og han var en slags soundtrack på junglens lejr i 2008. Ross Antony har givet ham titlen “junglekongen”.

Fru Rosemarie

Da Wolfgang Petry i 2006 som før nævnt bekendtgjorde sin afgang, var hans fans i chok. Men én person kunne se frem til noget godt, nemlig hans kone Rosemarie Remling. På grund af hans store succes og hans mange optrædener var manden næsten aldrig hjemme. Efter han stoppede, havde han mere tid til sig selv og sin kone. Rosemarie og Wolle har været gift siden 1972. Kun to år efter kom deres første og eneste søn Achim til verden. I mellemtiden er Wolfgang og Rosemarie blevet bedsteforældre. I 2006 kom deres barnebarn Giorgio Amadeo til verden, så privat kører det som et urværk for Wolfgang Petry.

Comeback

Utroligt, men sandt: Vores Wolle kommer tilbage. Han meddelte i sidste uge, at han udgiver et nyt album: “Einmal noch!”. Det udkommer den 21. februar 2014. Forsiden er blevet tegnet af ingen andre end Otto Waalkes og er derfor noget helt specielt.

Vi ønsker sammen med Schlagerplanet Wolfgang Petry og hans familie alt godt og fortsat succes i fremtiden.

Wolfgang-Petry-3

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse