Wolfgang Petry julesange: De smukkeste sange til festen

Schlager sangeren Wolfgang Petry er skabt til alle musik genre. Om det er følelses sange eller stemningsfulde hits til den næste fest, så kan sangeren synge alt. Også til den vidunderlige tid på året, julen, havde han de rigtige hits. I 2000 udkom Wolfgang Petry med et julealbum “Freude” og “Freude 2” på denne er sange som “Jingle bells”, “O du fröhliche”, “Kling, glöckcheen, klingelingeling” og mange flere.

Wolfgang Petry julesange

Hvad vil julen være uden en julesang? Det spurgte Wolfgang også sig selv om, og udgav adskillige julealbum med skønne sange til festen. På Cd’erne er kendte julesange, men også nye.

Jingle bells

Den klassiske julesang er med i Wolfgang repertoire og må ikke mangle. Han oversatte den og lavede sin egen fortolkning:

Omkvædet lyder sådanne:

„Jingle Bells, Jingle Bells – Ich könnt vor Freude schrei’n,

Wenn’s sowas wie’n Engel gibt, dann musst Du einer sein.

Jingle Bells, Jingle Bells – Ich könnt vor Freude schrei’n,

heute ist ein schöner Tag, denn keiner bleibt allein.“

Julen er den perfekte tid til romantik og have smukke øjeblikke. Ingen ønsker at være alene i den tid – Det må man ikke glemme.

Feliz Navidad

Wolfgang Petry julesang “Feliz navidad” er hittet man heller ikke må glemme, også den hører til ved juletid. Denne sang er på den anden jule CD “Freude 2”.

Sangen der er spansk – engelsk ønsker alle en glædelig jul og en glædelig fest.

Eine muh, eine mäh

Er på hans julealbum “Freude”. Han synger om julemandens små hjælpere, der pakker og bringer pakkerne. Det er ikke nærmere forklaret i sangen, men det hedder sig at hjælperen kun bringer: “Eine Muh, eine Mäh, eine Täterätätä. Eine Tute, eine Rute. Eine Hop, hop, hop, hop”. En ørehænger, og ikke kun for børn.

Vorbei ist das alte jahr

Også en skøn julesang – eller nytårs sang “Vorbei ist das alte jahr”. I sangen hedder det:

„Vorbei ist das alte Jahr

wenn’s auch mal bescheiden war.

Ich freue mich auf jeden Tag

im neuen Jahr.“

„Ich werde weiter rauchen

auch ab und zu mal saufen

ich bleib mir treu und alles

bleibt so wie es war.“

Denne sang rammer mange mennesker på sjælen. Når det forgangne år ikke har været helt tilfredsstillende, ønsker man blot, at det nye begynder. Og at man kan begynde forfra. Det vigtigste er, at man forbliver tro mod sig selv og ikke bøjer af.

På Wolfgang Petry julealbum findes naturligvis også julehits som Kling, “Glöckchen, Klingelingeling” og “O Du Fröhliche”. Wolfgang Petrys jule Cd’er er til en passende tid, nemlig julen.

Wolfgang Petry Freude2
[box_tip]Cd’en kan købes her: Freude Vol. 2 [/box_tip]

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

Det skal du læse