Wolfgang Petry frække frisure og venskabsarmbånd

Det er de hits vi har kendt i årevis og sunget med på ved hver fest. “Verlieben, Verloren” eller “Wahnsinn” er nogle af hans sange der gør Wolfgang Petry til en veteran i schlager verden. Den i dag 61 årige er ikke kun kendt for sin musik, men også for sit særprægede udseende. Vi afsløre hemmeligheden bag hans stil.

Wolfgang Petry Frisure

I næsten hele hans liv, har Wolfgang Petry haft den samme frisure, skulder langt hår og brune lokker er blevet kendetegnet for sangeren. Han bærer det gerne flosset, med enkelte totter der dækker panden og giver frisuren den typiske genkendelse.

Wolfgang Petry nye frisure

Klip klip – Wolfgang Petry’s hår af. I 2006 gjorde bekendtgjorte schlager sangeren sin ende på sin karriere, af private grunde, han havde 34 år på scenen, så det var formentlige på grund af udmattelse. Siden han har trukket sig, har han kun få gange vist sig offentligt. Ved slutningen af sin karriere kom det lange hår til en æra. I dag bærer Wolfgang Petry kort hår, endvidere er håret blevet gråt. Men det genere ikke Wolfgang, for hvor andre bærer en paryk, står Wolfgang ved – at det høre med når man bliver ældre.

Wolfgang Petry: Skæg

Det kan man naturligvis ikke mangle, Wolfgang Petrys overskæg. Wolfgang Petry med skæg, sådanne kender vi og elsker ham. Med sit smittende smil og de mørke øjne står Schnauzer særlig godt til Wolfgang Petry

Wolfgang Petry: Venskabsbånd

En sanger som mange anerkender. Wolfgang Petry bar på venstre hånd i sin karriere et venskabsbånd. Ikke kun to, tre bånd – nej, venskabsbåndene dækkede hele den ganske arm.

Venskabsbåndene bar Wolfgang Petry gennem sin karriere og hans venstre arm blev hurtig hans varemærke. De forskellige farver og mønster er et farverigt spil.

Vil du kunne genkende Wolfgang med sin nye frisure, kort hår og uden sine venskabsbånd? En ting er sikkert: Schlager sangeren har ganske sikkert mange venner.

Wolfgang-Petry-2

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse