Wolfgang Petry får sin egen Musical

“Sikken et vanvid” : Wolfgang Petry får helt sin egen musical. Fans kan være glade, hits fra entertaineren vil endelig igen komme på en scene. Fra 21. februar til 29 april 2018 kan man live opleve Wolfgang Petry´s hits i en musical i musicaltheater “an Marientor” i Duisburg. Det eneste øv: Wolfgang Petry selv vil ikke stå på scenen.

Alle store hits

Ifølge en pressemeddelelse fra promotoren og skaberen til “Wahnsinn” er årsagen til musicalen med Wolfgang Petry i anledningen af hans 65. års fødselsdag d. 22 september 2016. Mere end 25 hits af Wolfgang Petry er ved at blive behandlet og bliver udført i stykket. “Verlieben”, “Verloren, vergessen, verzeihen”, vil være en del af musicalen, ligesom “Der Himmel brennt”, “Weiß der Geier”, “Du bist ein Wunder”, “Ganz oder garnicht”, “Bronze, Silber und Gold”, “Sieben Tage, sieben Nacht”, “Gianna” og “Nur ein kleines stück papir”. Titel sangen “Wahnsinn” gemmes til finalen.

Wolfgang Petry, Facebook

Det er hvad der i musicalen

Stykket er opbygget som en musical-komedie og skulle give masser af underholdning. Indholdet i musicalen “Wahnsinn” er beskrevet som følgende: “Fire par – mennesker som dig og mig – oplever en rutsjebanetur af hverdagens følelser i et forhold, går gennem helvede og tilbage igen, argumentere og forsoner, står i vejen og vokser sig større end sig selv”. Og med hits fra “Wolle” Petry, kan det ikke være en musical der kan gå galt:

Wolfgang Petry selv har ikke være i showbusiness i mere end 15 år. Han har næsten opnået alt i sin karriere, hvad der kunne opnås: Solgt mere end 20 millioner CD, flere gange Guld og Platinplader og skrevet talrige hits, som også i dag ikke mangler til en god fest. Frem for alt sangen “Wahnsinn”, som udkom i 1983. Men en musical, med kun sange af Wolfgang Petry – det er en særlig ære. Men ved musicalen vil Wolfgang Petry ikke selv være at finde på scenen.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER