Wolfgang Petry – “Einmal noch” erobrer hitlisterne

På Media control hitlisten er hans single kommet ind på plads 90. Og på den konservative radio hitliste og på DJ hitlisten er Wolfgang Petrys “Einmal noch” landet på plads 3. Dermed har Wolles single skubbet schlagerstjernen Helene Fischer fra tronen på DJ top 100 nationale hitliste. Hans fans har delte meninger om hans comeback, men succes synes at være med ham.

Wolfgang-Petry-4

Wolfgang Petry – nyt album

Den 21. februar udkommer albummet “Einmal noch”, på den populæreste Wolle hits fra ham engang mere. Wolfgang Petrys nye album er ikke et Best of album, det er snarere en nyfortolkning af de kendte hits med disko lyd. Blandt andet er hits som “Weiss der Geier” og “Verlieben, verloren”. Grunden til, at han er vendt tilbage til lydstudiet er hans fans. Han har ønsket at sende dem en tak for deres loyalitet, og han har gjort det på den smukkeste måde, som hans fans kunne forstille sig. Optrædener og koncerter vil der ikke komme trods det nye album.

Wolfgang Petrys karriere

30 år var den kendte sanger med krøller og venskabsbånd i musikbranchen. Så kom chokket i 2006. Wolfgang Petry gjorde sin afgang fra scenen bekendt under “Goldenen stimmgabel”. Der fulgte tavshed. De eneste nyheder, man hørte kom fra sønnen Achim Petry, der startede ud med hits fra sin far.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse