„Willkommen bei Carmen Nebel“ med Andrea Berg – og Video!

Andrea Berg er i aften d. 04.05.2019 stjerne gæst på “Willkommen bei Carmen Nebel”.

Dronningen af tyske Schlager har gjort det igen og erobrede Tyskland, Østrig og Schweiz med sit nye album “Mosaik”. Vi kan se frem til en følelsesmæssigt udsendelse med Carmen Nebel, fordi Andrea Berg har været en hyppig gæst ved dette show, og der er altid plads til samtaler med Carmen og en masse følelser, som du kan se i videoen nederst.

Andrea Berg besøger Carmen Nebel og et stort jubilæum!

Andrea Berg og Carmen Nebel er to meget vigtige personligheder for den tyske schlager. Med festivalerne af folkemusik på ARD og senere “Willkommen bei Carmen Nebel”, har Nebel en betydelig andel i bommen i den tyske schlager.

Næste år vil dette format være slut, men i dag, er der grund til at fejre, fordi det er 15-årsdagen. Andrea Berg skal ikke mangle. Som superstar af den tyske schlager bliver hun højdepunktet af showet. Alle andre gæster i aften er: Maite Kelly, Roland Kaiser, die Kelly Family, Beatrice Egli, Peter Kraus, DJ Ötzi, Kerstin Ott, Johannes B. Kerner, die Ehrlich Brothers og Verona Pooth.

Men vi er sikre på, at det ikke vil være farvel forestilling af Andrea Berg ved Carmen Nebel. Frem til 2020 forbliver showet på ZDF, og der er stadig masser af muligheder for et endeligt farvel.

https://youtu.be/7IyYCoGQOMU

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse