Willkommen bei Carmen Nebel :Stort program og gode priser

Carmen Nebel havde med hendes show i Magdeburg de rigtige gæster og det perfekte program, det viste også bedømmelserne som “Willkommen bei Carmen Nebel” har opnået. 5,32 millioner så ZDF “Willkommen bei Carmen” fra Magdeburg og 445.000 mennesker på ORF. Carmen Nebel blev før i tiden altid kaldt en kvote dronning – Med sit show i Magdeburg har hun også bevist det. Også den yngre genration kunne hun også med sit show – Stjerner som David Garrett og Barbara havde bestemt også en finger med i spillet. Gæster hos Carmen Nebel var stjerner som : Howard Carpendale, David Garrett, Heino, Johnny Logan, Linda Hesse, Michael Hirte, Santiano, Ehrlich Brothers, Barbara Schöneberger, Katie Melua, Andrea Berg og Helene Fischer.

Carmen Nebel førte suverænt, i højt humør og frem for alt super nemt gennem hendes show i Magdeburg, i et stor og i stilfuldt outfit, men med en kortere frisure. Helene Fischer og Andrea Berg præsenterede Carmen Nebel son dronninger af schlager, side om side har Andrea og Helene begge gjort schlager interessant igen og har begge gjort succes. Helene Fischer åbnede showet, som altid vokalt og en lækker fornøjelse. I kort kjole, med de ben hun har kan hun også tillade sig det, hun sang “Feuerwerk” med en kulisse af cirkusartister. Helene sagde “Naturligvis er jeg ikke fejlfri” – Det må vi tage med hende en anden gang. Helene Fischer blev også overrasket af Carmen Nebel, hun fik af Wolfgang Rademann overrakt utallige guld og platin priser – Det var ikke vores, men hendes dag.

Andrea Berg havde i “Willkommen bei Carmen Nebel” også et fantastisk udseende, med et temmelig udsædvanlig udseende for hende. I stramt siddende mønstrede bukser, gav Andrea Berg “Das gefühle” musikalsk og gav publikum en skøn stemning. Mange vil nok tænke i dag “Hvordan slipper jeg denne (Skønne) følelse løs”. Andrea Berg tager med “Atlantis” på tourne og fortalte til Carmen Nebel, at det er en barfodet Andrea Berg man får at se på tournen, farverig og uden sort lædertøj. Andrea Berg måtte forlade showet, da hun dagen efter skulle deltage i Herbstshow med Andrea Kiewel fra Seiser Alm, det kunne man have sparet – Da alle ved at Herbstshowet er en optagelse.

Heino har fundet sig selv på ny, med sit album “Mit freundlichen grüsse” kom han på 1. Pladsen på hitlisten. Johnny Logan havde en samtale med Carmen Nebel på den berømte hvide sofa. Carmen Nebel sagde: “Johnny Logan er sådanne en venlig mand”. Johnny Logan er lige så rar, tålmodig, humørfuld og sympatisk som han viste i Carmen Nebel show.

Willkommen-bei-Carmen-Nebel-1

Linda Hesse havde for et år siden en stor TV optræden i “Willkommen bei Carmen Nebel” med hendes sang “Ich bin ja kein mann”. I Magdeburg kom Linda med mere roligere toner, men endnu engang lavede hun en præcis landing. Ehrlich Brothers fortryllede med deres lille assistent Pia publikummet. Peggy March havde stadig drømme ved Carmen Nebel. Katie Melua imponerede med hendes stemme og Michael Hirte underholdte med sin mundharmonika. Howard Carpendale brage sit nye album “Viel zu lang gewartet” og sang for sin afdøde mor. Santiano startede sin TV karriere ved Carmen Nebel og sagde denne gang i Magdeburg: “Højt i norden blæser en kraftig vind”.

Barbara Schöneberger spekulerede på “Gib es das auch in gross” – Det er klart fru Schöneberger, som på grund af hendes store succes, allerede er velkendt. Hun klarer alt: Om det er entertainer, vært af “Die2” med Thomas Gottschalk og Günther Jauch, eller som med hendes nye album “Bekannt aus funk und fernshen” – Barbara Schöneberger styrer alt. Barn, mand, vægt, bryllup – der er ikke noget emne Barbara ikke taler om. David Garrett er stamgæst hos Carmen Nebel – også i Magdeburg var han på besøg. Davids fans vil snart storme biografferne,ved filmen “Teufelsgeiger” har David Garrett og Veronica Ferres i hovedrollerne.

Carmen Nebel har med hendes show i Magdeburg bevidst, at hun stadig er en god vært lørdag aften, blandt mænd og deres fruer. Den 23. November kommer Carmen Nebel med hendes show “Willkommen bei Carmen Nebel” fra Braunschweig – denne gang med publikums darling og volksmusiker Hansi Hinterseer. 

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse