Wetten dass.. Celine Dion & Andreas Gabalier

I lørdags d 9/11-2013 kunne Wetten dass…? som blev sendt fra Halle/Saale, vise store gærster: Celine Dion, Lukas Podolski, Diana Amft, Armin Rohde, Elyas M´Barek, Miley Cyrus, Sting, Barbara Meier, Florian Silbereisen og Andreas Gabalier besøgte Markus Lanz  i hans show. Markus Lanz har siden 2012 efterfulgt Thomas Gottschalk i showet Wetten dass…? og det har helt sikkert ikke været nemt og har ofte fået en masse kritik.

Wetten-dass-Celine-Dion

Celine Dion fortryllede med hendes live optræden med hendes nye hit. Med over 230 Millioner solgte album er Celine Dion en verdens stjerne, og ikke desto mindre var hun ved Markus Lanz i Wetten dass…? – i sofapladsen, snakkede de løs  og glemte at sætte oversættelses knappen til. Celine Dion snakkede om sit mega hit- “My heart will go on” fra filmen Titanic – et nummer som den succesfulde sangerinde må synge igen og igen. Den mere overflødige redegørelse fra Markus Lanz var: “Jeg ved ikke hvorfor man ønsker at se en film man allerede kender slutningen på”. Celine Dion viste i Wetten dass…? at hun også kan jodle. Om hendes jodle kunst mente Markus Lanz – “Florian Silbereisen er sikkert faldet i chok, Helene du må være meget modig nu”. – Om det var en passende udtalelse til en verdens stjerne, når Florian Silbereisen senere skulle optræde i udsendelsen og Helene Fischer var i den seneste udsendelse af Wetten dass…? som gæst, er helt op til dig.

Celine-Dion-&-Andreas-Gabalier-1

Celine Dion jodlede for sine fans i Tyskland

Celine Dion tog det i stiv arm, og så frem til børnenes væddemål. Som Shlagerportal allerede havde skrevet inden showet, så gætter den 11 årige Hanna og hendes 9 årige broder Christiop, om de via små hints kan genkende sange fra Andreas Gabalier, uden lyd fra hendes idol, og naturligvis vandt Hanna og Christop væddemålet. Andreas spillede en smule fra hver af hans titler: Fesche Madln, Dahoam, Volks Rock´n Roller og Zuckerpuppensom som børnene straks genkendte.

Celine Dion var begejstret over Andreas Gabaliers optræden og gav Volks Rock´n Roller Andreas Gabalier et kompliment om hans musik: “Med denne musik kan jeg identificere mig med volksmusik med rock”. Det ser ud til at Celine Dion og Andreas Gabalier forstår hinanden godt – Nu står et projekt i Las Vegas måske ikke i vejen mere.

Wetten-dass-Floria-Silbereisen-1

Florian Silbereisen viste sig løs og afslappet og grinede af sine egen modesyndere i fortiden. Til sit nye look siger han: “Jeg har altid selv valgt mit tøj. Helene og jeg er enige for det meste, men sjældent når det kommer til mode”. Til foråret tager Florian Silbereisen på tourne, med sig har han DJ Ötzi og voXXclub. Temaet for tournen er: Volksmusik macht spass, auch wenn es nicht jeder zugibt – Med dette tema rammer Florian Silbereisen hovedet på sømmet .

Wetten-dass-Floria-Silbereisen

Så kender vi Florian, klar til sjov.

Næste Wetten dass…? dato den 14.12.13 og der er stadig billetter at få.

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse