„Wenn die Musi spielt“ – „Winter Special“ fra Bad Kleinkirchheim!

Foto: MDR/ORF/Schumann

En ”Wenn die Musi spielt Winter Special 2021” fra Bad Kleinkirchheim udsendes den 23. januar 2021 kl. 20:15 på ORF 2 og MDR. I overensstemmelse med sikkerhedsbestemmelserne ved Covid-19  afvikles “Musi” i en bygning i stil med arkitekturen i den carinthiske region Nockberge, og adskillige kunstnere vil præsentere deres hits der og være publikum på samme tid.

Der er også mange gode sange med fra de seneste års Winter-Open-Airs. Selvom det ikke er muligt denne gang at invitere gæster til Musi-Arena ved dalstationen i Kaiserburgbahn, er det garanteret et godt program for tv-seere.

“I år er alt anderledes, vi kan ikke invitere gæster til vores musikarena på Kaiserburgbahns dalstation, men vi har stadig forberedt et fantastisk program”, siger præsentator Arnulf Prasch. Starten er lavet af “Schneiderwirt Trio” fra Steiermark, som er kendt for musik i stil med Kern Buam og det typiske kostume af ærkehertugen Johann-Hut.

I tider som disse er især holdning til livet efterspurgt, og “Die Lauser” vil sikre det musikalsk. “Die Jungen Zillertaler” inviterer dig til at tage en tur ind i det vidunderlige landskab i Nockberge og besøge Turrach.

Bernhard Brink kommer også til “Musi” og vil, som nogle andre kunstnere, være en del af en af ​​coverversionerne af velkendte hits udover hans hits.

”Med specielle sange, coverversionen af “Halleluja”, hit fra“ Klostertaler ”eller endda“ Stern ”af Nik P. vil vi endnu en gang understrege, hvad vi har til fælles, at holde sammen og lave musik sammen, uanset hvad har en særlig betydning i øjeblikket ”, siger programleder Florian Illich.

“Ursprung Buam” er også en del af festen, ligesom Melissa Naschenweng, der også vil vise tv-publikummet sit hjem, Lesach-dalen langt vest for Kärnten.

“Oberkrainer Power” vises for første gang i “Wenn die Musipiele” og viser, at denne musikstil kan kombineres meget godt med moderne lyde.

“The Hofers”, tre søstre fra Sydtyrol “går også ind på “Musi” scenen for første gang og vil også synge sammen med Stefanie Hertel.

Claudia Jung og Semino Rossi er regelmæssige “Musi” -gæster og har medbragt store hits med sig, “Die Draufgänger” fra Steiermark, som er kendt for coverversioner, præsenterer deres fortolkning af hit 2020 “Marie” samt deres egen titel.

MDR OG ORF – SA, 23.01.2021 kl. 20:15

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse