“Weihnachten mit Fantasy”: Årets julealbum ude den 31. oktober

År 2014 lakker mod enden. Som tidligere år kan Martin og Freddy se tilbage på en tid, som har været utrolig tilfredsstillende og vellykket. Ingen tvivl om det mere: I 2014 har de endelig gjort det – Fantasy er den mest succesrige schlagerduo i Tyskland og hører til den absolutte elite blandt Tysklands schlagerstjerner. Med deres album “Eine Nacht im Paradies” var de i maj nr. 1 på den internationale albumhitliste i Tyskland og Østrig – og det var trods stærk konkurrence. Også den tilhørende dvd kom på en førsteplads på hitlisten i Tyskland og Østrig. De mange års hårdt arbejde og troen på sig selv har nu givet pote. Med “R.I.O. – Es geht nach Rio de Janeiro” og “Darling” har albummet frembragt to superhits, og også dvd-projektet “Mit Fantasy am Zukerhut” var en mega succes. Nu skulle man tro, at de efter sådan et brag ville tage den med ro. Men det gør de ikke. “Weihnachten mit Fantasy” hedder mottoet i øjeblikket, det er deres nye album, der udkommer den 31. oktober, og som årets tyske julealbum vil det nå hitlisterne.

Kilde: Fantasymusik.de
Kilde: Fantasymusik.de

Julen i typisk Fantasy-lyd betyder mange danserytmer til såvel traditionelle og velkendte som helt nye melodier. Ny er f.eks. den første single på albummet: “Ein weisses Schloss, da in den Bergen steht”, en meget romantisk vinterkærlighedssang, med den er man allerede kommet et skridt tættere på den skønne tid af året. I typisk Fantasy-stil er også andre sange: “Wenn ein Stern am Himmel steht”, “Mein Schlitten fährt zum Himmel rauf” og “Eine Sternenacht im Schnee”, som Freddy og Martin har skrevet sammen med sangskriverteamet Felix Gauder, Oli Nova, Olaf Bossi og Oliver Lukas. Sidstnævnte har der i de seneste måneder været snak om især fra den sympatiske tekstforfatter Dieter Bohlen (Beatrice Egli, Semino Rossi). Den uhyre rørende ballade “Einen Weihnachtsbaum” har Freddy skrevet helt alene. Det er en selvbiografi og handler om hans barndomsminder om julen i Kroatien. En af disse erindringer gør Fantasys julealbum værd at høre: “Tiha Noc”, den kroatiske version af “Stille Nacht”, der her er med medrivende valserytmer. Hvad få mennesker ved: Også Martins familie har en international baggrund – han er født i Polen, hvor hans forældre er fra. Derfor findes denne skønne julesang også i en polsk version “Cicha Noc” på albummet. Charmerende indlæg er også “Leise rieselt der Schnee” og “Weisser Winterwald”. Og så den store overraskelse: Med “Jingle Bells”, “Alle Jahre Wieder”, “Feliz Navidad” og “Denn es ist Weihnachtzeit (Mary’s Boy Child)” kommer vi i feststemning. Så lunefulde og medrivende kan julesange være – også tak for medvirkning til de tre succesproducenter Stefan Pössnicker, Felix Gauder og Gerd Jakobs.

Det vil vare lidt, før Martin og Freddy kan hvile. I de næste par uger vil de nemlig være med ved Schlager Starparade og Schlagernächte og bagefter en turné “Immer Wieder Weinacht”, “Zauber der Weihnacht” og “Winterzauber”, hvor de naturligvis vil spille hits fra deres album “Weihnachten mit Fantasy”. Når den stille nat kommer, ønsker de begge kun ét: Ro. Tid til familien, til børnene og en smule også til sig selv. Vi siger, det var et intensivt år og også det skønneste i deres karriere.

Albummet “Weihnachten mit Fantasy” inkl. singlen “Ein weisses Schloss, das in den Bergen steht” udkommer den 31. oktober.

 

Her er er listen over numrene:

1 Ein weißes Schloss das in den Bergen steht

2 Alle Jahre wieder

3 Denn es ist Weihnachtszeit

4 Leise rieselt der Schnee

5 Und wenn ein Stern am Himmel steht

6 Feliz Navidad

7 Weiße Weihnacht

8 Süßer die Glocken nie klingen

9 Mein Schlitten fährt zum Himmel rauf

10 Jingle Bells

11 Weißer Winterwald

12 Eine Sternennacht im Schnee

13 Einen Weihnachtsbaum

14 Cicha Noc

15 Tiha noc

16 Darling (Weihnachtsmix)

17 Hallelujah

Kilde: Fantasymusik.de

Det skal du læse