Weihnachten mit Carmen Nebel: Disse stjerner er med

Foto: ZDF / Sascha Baumann.

Som hvert år præsenterer Carmen Nebel sit traditionelle juleshow igen i år. Fans kan se frem til en række store stjerner og god musik. Carmen Nebel (64) kan uden tvivl kaldes tyske tv’s grande dame.

Hendes juleshow, som hun præsenterer hvert år juleaften, er i mellemtiden blevet en fast tradition og lover at blive en vidunderlig aften med fantastiske gæster igen i år.

For Schlager-fans er der bestemt flere grunde til at være glade i år, efter at mange begivenheder måtte annulleres på grund af coronapandemien. Nu kan de i det mindste fejre jul med deres yndlingsstjerner.

Kerstin Ott, Schlagerduoen Fantasy, Ireen Sheer, Ross Antony, Bernd Stelter, Rolando Villazon, Alfons Schubeck og mange andre. Programmet udsendes naturligvis den 24. december 2020 kl. 20:15

Hvis du på forhånd vil være i julestemning, bør du ikke gå glip af disse to schlager-shows: Den 28. november udsendes “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” med Florian Silbereisen på Erste. Og den 2. december viser Carmen Nebel de smukkeste julehits på ZDF..

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse