“Was lange nur ein Traum war”, den nye single fra Daria Kinzer

Daria Kinzer er usædvanlig på mange måder: For det første har den høje, blonde unge kvinde et slående attraktiv udseende. For det andet har hun inspirerende multikulturel baggrund. For hendes far er tysker, hendes mor kroater, Daria er født i Aschaffenburg og opvokset i Wien, hvor hun stadig bor. Og til sidst så kan hun se tilbage på hendes 25 år forbavsende lange og varierende musikalske udvikling.

Allerede i high skole årene blev hendes sang talent opdaget og Daria fik sangundervisning, både i jazz men også i andre musikalske områder, hun studerede senere på det prestigefyldte Schubert konservatorium. I løbet af hendes skole år fik hun erfaring i forskellige musical roller, i 2003 kom hendes før musical CD, optrådte også som solist og med held gennemførte hun 2 kursuser. 2011 er en milepæl i hendes karriere: Daria repræsenterede Kroatien ved Eurovsion song contest med hendes sang “Celebrate” i Düsseldorf.

Daria-Kinzer

Denne titel er en udløsende faktor, for den talentrige kunstnerinde er hendes hemmelige kærlighed, tilegnet schlager. Fra midten af 2012 begyndte hendes musikalske partner Harald Fendrich at arbejde med hendes første schlager album. I Juli 2013 kom hendes debut “Zwischen himmel & erde” fra TELAMO.

Hele CD´en handler om, som Daria selv formulere det, “Om kærlighed og sorg, interne kampe og stor lykke, om tillid og håb”. Den aktuelle singleudgivelse “Was lange ein traum war”, er en særlig smuk side af kærligheden. Daria synger af længsels, som er blevet opfyldt, og den store kærlighed: ” Was lange nur ein Traum war, erleb’ ich jede Nacht mit Dir, und in Deinen Armen vergesse ich die Welt und mehr” (Hvad kun var en drøm i lang tid, oplever jeg nu med dig hver aften, og i dine arme glemmer jeg verden og mere) hedder det i omkvædet.

“Was lange nur ein traum war” den nye single fra Daria Kinzers solo debut, er en yderst i ørefaldene og dansebar schlager med hit potentiale. En sang, så ukompliceret og sympatisk som kunstnerinden selv.

Singlen udkom den 4-10-2013.

Kilde: Telamo

Det skal du læse