Hvad er der sket? Schlager sangerinden sidder i kørestol

I øjeblikket ses schlager sangerinden Nicole med et gipsben. Stjernen er faldEt ned af en trappe og kan ikke gå. Nu snakker hun om, hvordan hun er endt i kørestolen.

“Jeg har brækket foden”

I fredags overraskede Nicole sit publikum. Ved Schlagerolymp viste hun sig i en kørestol. Hun blev kørt til scenen og derefter sat på en speciel stol. Hedes ben er pakket ind i gips og skal holdes i ro.

I et interview til BILD fortæller sangerinden, hvorfor hendes fod er i gips. Nicole forklare: ” Jeg har brækket foden”. Endvidere hedder det: “Min læge har sagt at jeg ikke bør optræde, men – det vil jeg”.

Ironisk skulle det være klip klapper der skulle være skyld i uheldet: “Jeg snublede, jeg var hos min svigerinde da jeg faldt på det sidste trin på trappen. Det ville ikke have været sket hvis jeg have sko på. I øjeblikket er smertestillende min bedste ven”.

I løbet af de næste dage vil man vide hvor slemt det står virkelig til for Nicole: “Så beslutter man om jeg skal og hvis, hvornår jeg skal opereres. Men optræden ville jeg ikke sige fra”.

Vi ønsker Nicole god bedring.

Nicole-1,

Kilde:Promipool.de

Det skal du læse