voXXclub trækker i ingenting for en god sag

Ud af Lederhosen hedder det for medlemmerne af voXXclub: I deres nye kalender optræder sangerne nøgne i naturen og det er for en god sag!

Volksmusic boybandet VoXXclub giver deres sidste skjorte for en god sag: De fem sangere udgiver en nøgenkalender, hvor naturen sætter scenen. Men voXXclub gør det ikke kun af lyst, men for en god sag tjeneste. En Euro pr. solgte kalender går til de nødlidende bjergbønder. Kalenderen er en del af fan boksen fra det nye voXXclub album “Donnawedda”, der udkommer d. 29 december. En god handling.

Kalenderen er censuret

Pikant feltarbejde

Porno fare eksistere ikke! På billederne er de pikante kropsdele dækket. Alligevel er det i øjenfalden når Korbinian “Beni” Arendt kun i ført hat svinder øksen og hugger brænde.

Med nøgenhed har voXXclub ikke så mange problemer. På deres Facebook side udgav de i sommer en video der viser musikerne bade nøgen. Schlagerplanet spurgte bandmedlem Bini om dette: “Bader du aldrig nøgen?. Så ja: Vi tager nøgenbad”. Og kollega Michi tilføjer: “Vi er fem natur drenge, der følger vores lidenskab. Og så længe ingen er chikaneret er det tilladt. Hver person skal leve som m/k vil og kan”.

Kilde: schlagerplanet.com

Fanboksen kan købes her: VoXXclub – DonnaWedda Fan boks

RELATEREDE ARTIKLER