voXXclub sanger Christian taler ud

VoXXclub sanger Christian Schild har vovet et dristig skridt og i et interview med “Freizeit Revue” bekendtgjort, at han er bøsse. For på spørgsmålet, om Christian Schild havde en veninde, gav sangeren et forbløffende svar: “Jeg er single. Og en veninde ville det ikke være. For kvinder har ikke nogen chancer hos mig”. Med et smil fortæller voXXclub stjernen: “Jeg er bøsse”.

Kilde: Christian Schild Facebook
Kilde: Christian Schild Facebook

Ingen interesse i kvinder

For voXXclub sangeren var tidlig klar over, at han var til mænd: “Jeg har altid vist det dybt indeni mig”. I puberteten var Christian endelig klar til at bekende sine følelser. At skjule sine følelser i 18 år, er nu til ende, da han officelt udtalte sig. For sangeren var det en svær tid: “Jeg bemærkede det ikke var let, jeg var bange for ikke at være ønsket og at jeg sårede”.

Men hans omgivelser har taget godt imod nyheden. Også for hans bandkollegaer er det ikke noget problem: “De har lært mig så godt at kende, og ved jeg er Chris og er til mænd”. I øjeblikket er Christian Schild ikke i forhold til nogen mand. Han ønsker dog helt sikkert, at finde den rigtige partner ved sin side.

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER