voXXclub – genudgivelsen af hit albummet “Alpin” med fem nye sange!

voXXclub opstod næsten over en nat i køkkenet i München, i studenterne Michael (Michi) og Julians lejlighed. Her var der en streng husorden – Fuldt hus hver dag og hver nat fest og farver. Om det var dem der boede der, eller nogle som bare fejrede noget er uklart for naboer og udlejer i dag. Køkkenet var et træfpunkt for alle, der ønskede at have det sjovt sent på dagen. Og også Korbinian, Christian og Florian kom og gik. Det var et lille tekøkken, med et stort køleskab, der var også et ølstativ. Mere have man ikke brug for. Højlydt blev der festet og sunget. Før eller senere var der ved hver køkkenparty en koncert, men vigtigst at det var sjovt, og at den samme sang ikke lød to gange. Sommetider var det pop, sommertider rock, sommertider punk, sommertider bare vildt, sommetider afslappet, sommertider cool, sommetider festlige. Også Martin, Simma, musikproducent og ven Michi fra Blasmusikzeiten, var med som gæst og plantede en ide i drengene, at skabe en ny tilgang til folkemusik, Volxmusik i anarkistiske A-capella stil. Et par øl senere og drengene var overbeviste og af denne hårde kerne er voXXpop kommet til. Fra øl banken gik det op på scene. I dag står voXXclub for denne anarkistiske volxmusik, så alle kan deltage. Så ved voXXpop er der tre ting der altid vil forblive der, ingen respekt for konversioner, seks profesionelle stemmer og massere sjov.

Og så var det at den første single fra voXXclub “Rock mi” som potentiel hit i 2013 udkom. Sidst men ikke mindst fik voXXclub over 3 millioner kliks på Youtube. I samarbejde med Starwatch entertainer er de nu klar til Oktober fest med genudgivelse af deres album “Alpin” og der er 5 nye sange samt en remix af single hit “Rock mi”.  Det garantere fest og sjov for alle, dem der ønsker at være der, ved Tysklands største “volxmusik WG-Party.”

voxxclub

Det er voXXclubber: (Album Cover, fra venstre til højre)

Christian: “Den høje Bariton fra de høje bjerge”, født i Hasliberg i Schweiz, har før sin kunstner karriere lært madlavning og sammen med sine forældre forvaltet en bjergfarm i Berner Oberland. Hans lidenskab: koge, bage kage og koncert. 

Flo: “Den flotte bas fyr”, har i en ung alder sunget i kor i Mainzer domkirke, efter dette og high skole startede han med at studere sang i skuespil, som han sluttede i München på Prinzregententheater. I dag er han vin vælger. I voXXclub er han med sin dybe stemme og så sørger han for højste stemning. Hans lidenskab: karneval og Wiener natter.

Julian:“Den nyankommen”, født i Mannheim, kendte bjerge længe men kun set dem i det fjerne. På grund af hans særlige evne fik han fra en særlig tilladelse fra Bayern som teenager at studere på Theater-Akademie August Everding. Læderbukser var for ham et kultur chok, i dag lever han i hjertet af München og kostumet er hans anden hud. Hans lidenskab: Pop-/Counter-Tenor og sin iPhone.

Bini: “Beatbox-Bini”, Müncher vetaran, Rock tenor og beatbox mester, har rejst rundt i verden med sin rygsæk, har sammen med sine ældre autocamper tourneret gennem Europa og på instrumenter lavet gade musik. Ved voXXclub sørger han derfor, at hver en tone er ramt. Hans lidenskab: Rejselyst og beatbox rytmer.

Michi: “Punk-Rock-Pædagog”, Ligner en temperamentsfuld sydlænder, han er nu en temperamentsfuld Østriger, født i Vorarlberg, har spillet trompet i et marcherende band, studeret musik pædagog, blev næsten lærer. Elever og forældre blev skånet tak voXXclub. Hans lidenskab: Temperament og trompet.

Stefan: “Det Schweiziske solskin”, født i Basel, som søn af en dirigent blev han opvokset med musik. Som barn sang han sammen med sin tvillinge bror i drenge kor, i hans ungdom i det første A-capella gruppe. Efter eksamen studerede han Geografi og Meteorlogi. Med voXXclub sørger han for godt vejr og godt humør alle steder. Hans lidenskab: Høje bjerge og høje Baryton.

Martin Simma: “Den musikalske gorilla marketing strateg”, Den syvende voXXclubber og manager, er den kreative mand i baggrunden. Han satte øl bord i studiet og senere på scenen. Siden da har det udviklet sig og udvikler kreativ kaos og holder alle trådene samlet, uden at stramme tøjlerne for stramt om den vilde truppe.

Kilde: universal-music.de

Det skal du læse