Vores Schlager stjerner som dommer stjerner

Vores Schlager stjerner ville ikke være så succesfulde, hvis de ikke havde en masse talent og være udstyret med et twist. Så det gør de gennem deres musik, deres unikke koncerter og deres talrige fans, at begejstre og at trække mennesker ind i deres magi. Ind imellem tør nogen af dem at komme ud af deres velkendte terræn og prøve sig som dommer medlem i diverse TV formater og dermed viser nye sider – mest med især humor. Schlagerplanet har samlet og plukket nogle af de sjoveste og fedeste præsentationer af Schlager stjernerne.

Kilde: DSDS Facebook
Kilde: DSDS Facebook

Michelle i duet med “DSDS” kandidat

Michelle har gjort det! som musiker har hun allerede fejret store succeser og nu kan hun pryde sig med en ny titel: Dommer medlem ved “Deutschland sucht den Superstar”. Og Michelle var ikke Michelle, hvis hun ikke mestrede denne opgave med bravur og med opbakning. Hun var ikke for fin til at synge duet med deltager Roy Drechsler i fjerde udgave af casting showet.

Hvad kom der ud af det, var kun en god ide, Roy Drechsler havde absolut ikke forudsætningerne som sanger, han havde valgt sangen “Idiot” af Matthias Reim og Michelle, som han rappede, Roy havde stemme svigt og tabte takten. Michelle derimod sang – helt professionelt – fuld af lidenskab og ramte hver en tone. Bestemt en succesfuld dommer optræden, der fik os til at smile. Duet kan ses på RTL.de

Andrea Berg gav travlhed

Også Andrea Berg har bevidst sig som dommer i “DSDS”. Men det var ikke en virkelig sjov optræden, men alligevel bemærkelsesværdig. Chef dommer Dieter Bohlen kunne annoncere  Andrea Berg i “DSDS” 2013, en live udsendelse hvor hun optrådte som gæst dommer, og det var uden at indvie sine dommer kollegaerne om det.

For Culcha Candela stjerne Mateo var det absolut NoGo, som han pænt klagede over lige før showet. Andrea Berg klarede trods alt sin optræden med Bravur og viste sig som en professionel. Og ikke nok med det: Den gage hun fik for hendes dommer optræden donerede hun til hospice fonden i Krefeld og også viste hun sin medfølelse og støttede deltagerne. Trods skænderier og den dårlige stemning var hun en god enegangs dommer.

Roberto Blanco i håndtaske feber

Også Schlager sanger Roberto Blanco har allerede bevist sine dommer evner. Men i modsætning til de fleste af hans Schlager kollegaer ved casting showet, har han været med i ekstraordinær VM: Håndtaske kaster VM 2015. Som dommer kunne han give B-Note, fordi denne usædvanlige konkurrence ikke kun dømmes på håndtaske kast, men også på stil og måde, samt ydeevne. Med sit typiske grin og temmelig vaklende kast mestrede Roberto Blanco sin indsats som dommer og er måske allerede på banen igen. Man må vente spændt.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER