Vores Ranch på Wendlerland

Så er det den tid igen! Michael Wendler indbyder til sin berømte og endelige “Wendler Ranch Party” lørdag den 10.09.2016 på sin private Ranch i Dinslaken. Og dem som kender Wendler og hans koncerter, ved at det er en usædvanlig dag med store optrædener og afslappet atmosfære samt god stemning.

Kilde: Michael Wendler Facebook
Kilde: Michael Wendler Facebook

Den store finale

inden han flytter til Fort Myers i Florida vil Michael Wendler endnu engang give den gas. Fra kl. 14  åbner dørene til det store “Wendler Ranch Party” og alle gæster og fans kan glæde sig en skøn dag på de 150.000 kvadratmeter område. Hvem der er hos ham på den store scene, har Michael Wendler endnu ikke fortalt. Men sidste år var ved “Wendlers Ranch partys” var det kunstnere som Frank Neuenfels, Willi Herren og Hot Banditoz, så mon ikke det også i år vil være lige så godt. En uforglemmelig koncert i en enestående natur.

Farvel nærmer sig…

Men Wendler fans skal ikke være kede af det. En officiel Michael Wendler fanklub fortalte for et par måneder siden “Også i 2017 lader Micha ikke sine fans i stikken”. Rygterne siger at Michael Wendler vil have mindst en koncert i Tyskland. Datoen er også fastlagt: Den 16-09-2017 vil Michael Wendler være ved König-pilsener Arena i Oberhause og få jorden til at skælve. Men indtil da må man fejre Schlagerkongen i Dinslaken i Tyskland.

Kilde: Schlagerplanet.com

Billetterne finder man her: Eventim

 

RELATEREDE ARTIKLER