„Vogelwüde Madln“: Die jungen Thierseer lander et stort hit

Foto: Bognermedia.de

Med titel „Vogelwüde Madln und durstige Buam“ gør disse Tyroler sig opmærksomme. Påske mandag den 22. april udgav drengene Thierseer den helt nye video til deres single-release “Vogelwüde Madln und durstige Buam” fra det nuværende album “Seid ihr bereit?”. I løbet af meget kort tid røg hittet på nettet, fik over tusindvis af klik på YouTube, og også hurtig invitation til ARD hit showet “Immer wieder Sonntags” og “Musik in den Bergen” af BayerischenRundfunks.

“Die jungen Thierseer” er allerede almindelige gæster på fjernsyn: Hvorvidt på “Musikantenstadl”, “Immer wieder Sonntags” eller den store “Wenn die Musi spielt Open-Air” i Bad Kleinkirchheim: Roland, Stefan, Bastian og Bernhard inspirerer konstant et publikum af millioner. Men er det muligt for de fire fuldblodsmusikere at gøre det store gennembrud efter ti år?

Deres nuværende hit “Vogelwüde Madln und durstige Buam” slår i øjeblikket høje bølger: Inden for tre dage blev der registreret mere end 20.000 klik på YouTube, på de sociale netværk spredes musikvideoen som et brand. Med mere end 120 live forestillinger om året, er de unge Thierseer altid tæt på fansne og ved derfor præcis, at traditionelle kostumer og folkemusik blomstrer: Titel afspejler også gruppens liv mellem party og afslapning,  og tørstig gutter i Lederhosen.

Kilde: Stadlpost.at

Du kan købe deres seneste album her: Tier

Det skal du læse