Vicky Leandros i Berlin: „Ich liebe das Leben“-Tour

Hun strålede som en diamant, glamourøs og elegant var Vicky Leandros, som leverede et fejlfrit show, publikum sang med “du und du.”

Faktisk kan man beskrive hendes tour “Ich liebe das leben” med samme ord som for Vicky Leandros udseende, elegance og glans.

Da man sad der i Friedrich city Palace i Berlin, måske bemærkede man det, hvis man selv var der: Vicky Leandros gav et show, der var anderledes fra andre koncerter. Ikke kun sangerinden som tog rampelyset med sin diamant kjole, men hele forestillingen var lige så glamourøs.

Vicky Leandros sang de smukkeste sange som „Dann kamst Du (Après toi)“, „Fire and Rain“, „Theo – wir fahr’n nach Lodz“, „Ich liebe das Leben“, „Valentin“ og „Fotia sta matia (Augen wie Feuer)” en fantastisk række af numre.

Med al glans, gav Vicky Leandros et meget personligt præg til koncerten. Efter 3. sang gik hun hen til et lille bord, tog en kop op og sagde “En tår kaffe, synes luften er en smule tør” og smilede. Publikum fik en mere personlig Vicky at se. I blandt hendes publikum var der flere prominente gæster ud over de mange fans. Stjerne frisør Udo Walz, designer Michael Michalsky, samt berømte skuespillere og journalister sad på rækkerne i Berlin Friedrich city Palace.

Samlignet med Andrea Berg og andre schlager sangere i branchen, fortalte Vicky små anekdoter af hendes liv. Hun fortalte om en tur i London, hvor hun kom ud for en pinlig situation, hvor hun midt i sin optræden fik et latter anfald. Musikken spillede allerede hendes næste sang, men hun fik et total blackout. “Dirigenten kom op til mig og sange din sanger hedder “Fire and Rain.”  Publikum i Berlin begyndte at synge sangen før Vicky var startet på den. For den fortælling høstede den tysk-græske sangerinde begejstret bifald.

Big band, Berliner ensemble “The Capital Dance Orchestra, var en ren fornøjelse for ørerne. Musikken og sangerinden var i harmoni med hinanden, ved hver sang var der danseforestilling som underholdt publikum og efter en 3 timers lang koncert, stod sangerinden alene tilbage med publikum og sang cappella med yderlige 3 sange som “du und”, og mens hun sang de sange gik hun en tur gennem publikum.

2010-10-03-quadriga-vicky-leandros1

Det skal du læse