Vicky Leandros 2013: Koncerter og tour gennemgang

Med Capital Orchester startede Vicky Leandros på en stor Europa turne. Fra 21-4 til 17-5 var sangerinden på vejen og begejstrede publikum i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland. Hun havde alt muligt nyt med: Ud over orkestret var et sand væld af sange, fra ballader, aktuelle hit fra den græske sangerinde.

Så flot, så elegant, så brillant, det var Vicky Leandros tour 2313. Hver koncerten varede i tre timer, og var et show der krævede meget fra sangerinden. For at kunne holde til alt dette, så dyrker hun meget sport. Hendes publikum takkede hende med stående klapsalver og takkede hende med roser, som kom flyvende op på scenen. Sange som “Ich hab die liebe geseh´n” eller “Wenn du jetzt gehst” hører til programmet, som også “Ich liebe das leben” gør det.

Hun har solgt 55 Millioner plader og har 40 års erfaring på scene, hvilket gør Vicky Leandros til en grand lady i musik verden. Engang var hun Eurovision song contest vinder med “Aprés toi” , flere hits fulgte som “Theo, wir fahr´n nach lodz”.

Julekoncerter 2013

I år vil hun vende tilbage til scene. Til jul vil hun give koncert igen, med Capital Dance orchester. Når datoerne og hvor det er, vil vi give besked. Den 7-7-2013 er Vicky Leandros gæst hos tv-vært Andrea Kiewel i ZDF i tv haven. Kl 11.00, og det er værd at se.

Vicky Lensros koncert 2013

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse