Vincent Gross: Det nye album “Rückenwind”

Vincent Gross har alt god grund til at være glad: Over 1.000.000 følgere har han samlet på de sociale medier, siden han som newcomer vandt i SRF showet “Hello Again”. Nu har den 20 årige med de utrolige skønne øjne sammen med Sony Music og Ariola udgivet sit første album. Det hedder “Rückenwind”.

Efter flere år med optrædener på Engelsk, har Vincent skiftet til Tysk. Stuttgarter sangskriver-teamet Jojo-Music og producent Felix Gauder (Sangskriver for bl.a. Oli Nova, Daniel Gramer, Olaf Bossi) har sammen med Vincent forbundet Schlager med en god energi, som altid har inspireret den unge stjerne: Pop, Soul og Dance. Med “Rückenwind” er Vincent Gross lykkes med et grænsebrydende album, eller bedre: Et, der udvisker grænserne. Dem der elsker dans, kommer her på hans bekostning (“Ich will nur tanzen”, “Folge deinem Herz”, “Mädchen Nr. 1”), også fra den store melodibog (“Ich kann nichts dafür”). Melankolske sange har også fået en plads (“Fühlst du den Regen”, “Julika”), til hymner til hverdagen (“Etwas Großes beginnt”, “Rückenwind”).

Vincent Gross charmere og hans karismatiske stemme når uden problemer ud til mange generationer. God ting, for han har et mål: “At blive længe. Derfor vil jeg arbejde”. Frygt for udholdenhed og kamp har han ikke.  Han har gået på sport gymnasium. I mange år har kampkunst Taekwondo været på hans ugeskema.

Albummet “Rückenwind” er allerede i handel.

Kilde: Ariola.de

RELATEREDE ARTIKLER