Vi søger ..

Schlager, det er en verden af fest, farver og masser af godt humør, og som nyhedsskribent får man et stort kendskab til de tyske Schlager-stjerner, og med tiden kan man komme backstage ved forskellige arrangementer i Tyskland og Danmark, hvor man kan komme helt tæt på stjernerne, som Helene Fischer, Andrea Berg og mange andre.

Er du en af dem vi mangler, der kan og gerne vil gøre en forskel for at få endnu flere besøgende til vores allerede populærere website, som jo omhandler tysk schlager musik. Du får fingeren på pulsen, skrive nyheder, og får dermed mulighed for at vedligeholde din skriftlig kunnen, og dit tysk til dansk, samt at jonglere med det danske sprog på en humoristisk måde. Du vil få et indblik en i verden, som er noget anderledes og et stort fællesskab, hos såvel vores læsere som i den tyske musik industri, hvor du får mulighed for at opsøge og skabe kontakter.

Vi er i rivende udvikling, derfor søger vi flere nyhedsskribenter på frivillig basis. Men hvad kan du få ud af at være med?

nyhedsskribent

Hvad kræver vi af dig?

– At du kan dansk, vi har flere korrekturlæsere som fanger eventuelle bøffer, så hvis man ikke er 100% god til det med det danske sprog, kommaer m.m, så skal det ikke være det der hindre.
– At du kan tysk, da der skal oversættes til dansk.
– At du selvstændigt kan finde og skrive nyheder, artikler eller reviews. Vi hjælper dig i gang.
– Vi kræver ikke du har stort kendskab til Schlagerverden, vi kræver blot at du har lysten til at give information til andre læsere.
– At du har humor og lyst til at bidrage i fællesskab med de andre på holdet samt læserne.

Hvad vi kan tilbyde:

– Ingen løn desværre, da vi alle arbejder på frivillig basis i dette projekt.
– Måske hårdt arbejde. Kommer helt an på hvor meget at man vil lægger i det.
– Mulighed for at lære meget mere om Schlagerbranchen og hvad der foregår omkring den.
– Mulighed for at anmelde musik.
– Mulighed for at komme backstage.

Kunne du tænke dig at arbejde med Schlager-branchen, skrive nyheder og være med “Up To Date” med hvad der sker på scenerne og bagved, så lad os høre fra dig. Hvis det ikke er dig, men du måske kender en som godt kunne tænke sig at være med i sådanne noget, så lad os endelig høre mere.

Vi skal blot fortælle igen, at vi selv driver siden som en hobby og derfor kan vi heller ikke give nogen løn for arbejdet. Så hvis du har lyst og tid i overskud, så hjælp os endelig med at blive Danmark største samlingssted for den tyske Schlager musik.

Syntes du det var noget som du gerne vil være med til så kontakt os med relevante informationer omkring dig selv. Send mailen til Teddy@Tyskschlager.dk

Det skal du læse