Vi ønsker en fantastisk fødselsdag til Freddy März!

I dag for 43 år siden kom Fredi Malinowski, som er en del af Fantasy, til verden. Vi ønsker ham tillykke med dagen.

fantasy-f1
Kilde: fantasymusik.de

Karrieren

Som skrædderlærling var det meningen, at Fredi Malinowskis liv skulle tage en helt anden retning, men hans lidenskab til musikken fik ham til at holde ud og arbejde videre med i sin karriere. Fredi Malinowski skiftede navn til Freddy März, og sammen med sin bandkollega Martin Marcell (født Martin Hain) blev de til gruppen Fantasy. De fik deres første succes med singlen “Geh mit ihm,”og senere fulgte hits som “Halleluja” og “Weisses Boot”.

“Jeg er overbevidst om, at man formidler sine sange mere autentisk og oprigtigt, hvis det er noget, man selv har oplevet. Såsom de menneskelige følelser man beskriver i sine sange,” fortæller Fantasy på Ariola.de. Dette følte Andrea Berg også, da hun inviterede duoen med på sin turné, som var det der skulle til, for at de fik deres endelige gennembrud. Timingen kunne ikke have været bedre, for bandet var på dette tidspunkt klar til at gå i opløsning. Frustration over den manglende succes havde bredt sig, og Freddy März og Martin Marcell legede med tanken om at stoppe. Men så kom den store chance med Andrea Berg, og med den efterfulgte også den ønskede succes.

Denne succes ønsker vi også for Freddy og hans kollega af hele hjertet, men i dag fejrer vi Freddy März og hans fødselsdag. TILLYKKE.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse