Vi ønsker Antonia aus Tirol tillykke med fødselsdagen

Fuld af liv, sprælsk og en håbløs romantiker. Sådan beskriver den skønne østrigerinde sig selv, som allerede som barn stod med sin far på scenen. Det lyder som den perfekte kvinde! Men Antonia aus Tirol er meget mere end det. Hun er først og fremmest en begavet sangerinde der i dag bliver 34 år. Det synes vi, der er en grund til at fejre.

Antonia-aus-Tirol-1
Kilde: antonia.at

Antonia aus Tirol og hendes succeshistorie

Den første gang Antonia aus Tirol, der egentlig hedder Sandra Stumptner, havde en grund til at feste var for flere år siden. Dengang var det sammen med den østrigske successanger DJ ötzi og hans hit “Anton aus Tirol,” og fra den ene dag til den anden forvandlede hun sig til en stjerne og fik sit nuværende kunstnernavn: Antonia aus Tirol.

Og det blev yderligere fejret. Kort tid efter kom hun med sine første to singler “Antonia – ich bin viel schöner …” og “Knallrotes Gummiboot” som var på top ti hitlisten.

Hver gang hun udgiver et album har hun på ny succes. Hun har optrådt i; Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Luxemburg, Dubai, Italien og på Mallorca, hvilket bare er en af mange indikationer, hvor vidt denne skønheds karriere har taget hende.

Sådan skal det forhåbentlig forblive, og derfor ønsker vi Antonia aus Tirol et stort tillykke med dagen.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse