Versengold: Folkebandet var live ved den første Kabel Eins pub-koncert

Foto: Versengold Web

Ny Tv-serie – Tv-kanalen ProSiebenSat.1 lancerer et nyt live- og eventformat. I “Kneipenkonzert” har kunstnere mulighed for at optræde live i intime omgivelser.

Det nordtyske hjemland kan ikke rigtig undgås! I deres video til sangen “Thekenmädchen” spiller den tysk-folkelige formation Versengold i en typisk pub, som der kun er nogle få af tilbage i Tyskland.

“Forelsk dig aldrig i pigen bag disken,” er rådet. Og derefter i den bedste irske tradition og fejre med øl og whisky som på en pub i det berømte Temple Bar Distrikt i Dublin. Efter stue-koncerter og kiosk-koncerter har mærket RCA Tyskland og tv-stationen “ProSiebenSat.1” nu genopdaget den gode gamle hjørnesten. “Kabel Eins pub-koncert”.

Som en del af deres albumudgivelse af “Nordlicht” har Versengold med sin typiske spændende, temperamentsfulde tysk folkelyd, for et par dage siden, været på den første pub-koncert i den nye tv-serie.

Flere pub-begivenheder planlagt

På den legendariske Hamburger Reeperbahn i pubben “Hamborger Veermaster”. Fans kunne kun vinde de 300 billetter via tv-stationen eller bandets hjemmeside. Koncerten blev også streamet live på Facebook – med over 30.000 visninger.

Ifølge tv-stationen er yderligere “Kabel Eins Kneipenkonzerte” under planlægning. Vi kunne godt forestille os nogle unge sangere & sangskrivere fra Schlager-genren også. Hvad med for eksempel Ben Zucker, Julian Reim, Kerstin Ott eller Mickie Krause. Fordi partykongen nogle gange spiller live med band, og det er da ren pub-følelse …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse