Vanessa Mai Vs. Helene Fischer: Hvem er vinderen ?

Helene Fischer og Vanessa Mai bliver jævnligt sammenlignet med hinanden. Begge er unge kunstnerinder i Schlager branchen og begge er virkelige smukke. Men hvilken af disse kvinder er egentligt foran? I en aktuel undersøgelse på Mafo.de blev der set på, hvilken af de to kvinder der var bedst som kunstnerinde.

Undersøgelsen taler for sig selv. Med hensyn til udseende var det næsten uafgjort. Tilsammen havde Helene Fischer 33,8 procent af stemmerne, modsat Vanessa Mai med 26 procent. Hos de 18 – 30 årige mænd ligger Vanessa Mai foran i forhold til Helene Fischer. I denne aldersgruppe fik Vanessa Mai 38,2 procent af stemmerne, Helene Fischer lige bagefter med 37,5 procent.

Kilde: Wolkenfrei og Helene Fischer Web
Kilde: Wolkenfrei og Helene Fischer Web

Helene Fischer er stadig den populærste

Kunstnerisk er Helene Fischer stadig den mest succesfulde og populæreste af de to unge kollegaer. Helene Fischer modtog ca. 25 procent af alle stemmerne, Vanessa Mai kun 7 procent. Ca. 31,2 procent svarede at de finder begge sangerinde lige gode. Men resultatet er ikke overraskende , for nyligt høstede Helene Fischer igen et utal af priser. Et par dage før hun blev hyldet som mest succesfulde Live kunstnerinde modtog hun Goldene Kamera.

Kilde: Promipool.de

Vi her på Tyskschlager ser det ganske umuligt at måle, da de begge besidder evner på hver deres måde. Hvad mener I?

RELATEREDE ARTIKLER