Vanessa Mai undre sig over gaven fra hendes forældre

Den 2 maj fejrede Vanessa Mai hendes 24 års fødselsdag. Schlager sangerinden fik naturligvis en bagt kage på selve dagen. På Facebook postede Vanessa stolt hendes “Prinzessinnen-Kitsch-Pastell-Schmetterlings-Blumen-Marmorkuchen”. Men den smukke sangerinde fik ikke kun en gave. I en post på hendes side viser Vanessa Mai, hvad hun ellers har fået i gave. En af gaverne synes at overraske meget.

På billede ser man Vanessa med en kagerulle i den ene hånd og en håndmixer i den anden. På skødet står skåle og dejskraber. Med et forundret blik ser Vanessa gaven an. Som kommentar skriver Vanessa: “Tak mor og far for jeres kærlighed…. og den interessante gave”. Vanessa er tilsyneladende ikke den store bager. Naturligvis takker Schlager sangerinden også sine fans for de talrige lykønsker. Med Hashtag #stolzsolchefanszuhaben viser Vanessa, hvor stolt hun er for sine fans.

Den bedste gave Vanessa sikkert har fået i år, er den hun fik før sin fødselsdag. I begyndelsen af april hvor Vanessa modtog en ECHO. Og så hendes nye album “Für Dich” er røget ind på top tre på hitlisten.

Vanessa Mai, Facebook
Vanessa Mai, Facebook

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER