Vanessa Mai: Sådanne var det første møde med Helene Fischer

Helene Fischer er for Vanessa Mai et stort forbillede, og det er ganske forståeligt at hun var meget begejstreret, da hun mødte Helene for første gang ved Florian Silbereisens show “Das Adventsfest der 100.000 Lichter”. “Det var en sjov situation backstage fortæller Vanessa. “Jeg kom lige fra min optræden og gik til hende, men måtte vente. Vi hilste, og strakte stift hånden frem. Så lo vi begge, og gav hinanden et kram. Hun er meget sympatisk, en stor kvinde”, sådanne beskriver Vanessa det overraskende øjeblik for “Welt”.

Kilde: Wolkenfrei og Helene Fischer Web
Kilde: Wolkenfrei og Helene Fischer Web

Med hendes sommerhit “Wolke 7” begejstrede Vanessa Mai Alias Wolkenfrei ikke kun schlager fans, men også genren har fået meget opmærksomhed. Hendes album “Wachgeküsst” stormede hitlisterne og landede på den tyske album hitliste på plads 7.

I medierne blev Vanessa hurtigt fejret som den nytilkommende Helene Fischer – en sammenligning hun ikke var så glad for, som hun fortalte i et interview til Promipool: “Selv rent visuel, er vi forskellige typer og jeg er kun 23 og har ikke den erfaring, som Helene Fischer har. Også lyden, fra Wolkenfrie er en smule mere elektronisk og poppet. Jeg prøver at gå mine egne veje. Det er på den ene side en ære at blive sammenlignet, men jeg håber at der er plads til alle, der ønsker at inspirere folk med musik”.

Wolkenfrie på Wolken Sieben

Men Vanessa er ikke kun musikalsk på “Wolke 7”, men også privat. For gangske nylig fortalte hun at hun var blevet forlovet med Andreas Ferber, Andrea Bergs stedsøn hendes mentor. Men bryllupsplanlægningen skal helt sikkert flyttes et stykke tid. For d. 2 januar 2016 vil hun side ved siden af popidolet Dieter Bohlen, Schlager kollegaen Michelle og Scooter frontmand H.P. Baxxter ved DSDS for unge og søge efter sang talenter.

Kilde: promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER