Vanessa Mai: Sådan var hendes Club Show Premiere i Hamborg

Vanessa Mai
Foto: Vanessa Mai Facebook

Vanessa Mai forsøger at genstarte: Efter at Vanessa skulle kæmpe i de sidste par måneder med negative overskrifter, ønsker hun nu at genstarte. SchlagerPlanet deltog i premieren på hendes Teaser Club Koncert Tour.

“Dette er startsignalet for alt, hvad der kommer!”, Råber Vanessa Mai euforisk ud til det cirka 500-personers publikum. Generelt er der en euforisk atmosfære i Hamburg-klubben Grünspan denne aften. Måske er det fordi Vanessa – og hendes fans – ønsker at trække en linje.

Især i begyndelsen af året kom det med negative overskrifter, efter at Vanessa Mai udsatte sin store turné. Årsagen var, som hun udtrykte, at hun var “i en utrolig kreativ proces” var noget som sandsynligvis kun hendes mega fans virkelig tror på. Mange mistænkte, at der simpelthen var blevet solgt for få billetter. Derefter trak Vanessa Mai sig en gang.

Tilbagetrækning og genstart af Vanessa Mai

Nu er hun tilbage med tv-optrædener, et nyt album “Für immer”, som udkommer i januar, og fire teaser-klubshows, med en privat klubstemning. “Nu får I en forsmag på alt hvad der kan forventes i 2020”, sagde Vanessa. Foruden albummet planlægges en stor turné gennem Tyskland, Østrig og Schweiz. Datoer og spillesteder er endnu ikke kendt.

Fire teaser-klubshow er planlagt denne uge på fire på hinanden følgende dage med premieren i den ærværdige Hamburger Grünspan. Publikum var blandede, meget små fans sad på deres forældres skuldre, teenagere belejrede de første rækker foran scenen, bag omkring 20 til 30-årige, der udgjorde størstedelen af de tilstedeværende.

Premiere i Grünspan

Vanessa Mai nød tydeligvis at være på scenen foran sine fans. Det hele startede med “Forever”, en kraftfuld, dansebar sang fra hendes nye album. Men inden det kom til andre nye titler, mindede Vanessa Mai sine fans og spurgte blandt andet, om hvad de ville vide, hvilken er den første sang, hun udgav under navnet “Vanessa Mai”. Det var “Mein Herz schlägt Schlager.” Der var også sange fra hendes tidligere albums, såsom Rap-Schlager-eksperimentet “Wir 2 immer 1”.

Vanessa Mai præsenterede også nogle nye sange om aftenen, inklusive det meget fængende “Meisterwerk” og “Spiegel” fra ARD-filmen “Nur mit dir zusammen”, der blev sendt i januar. Derefter var Vanessa stadig tilgængelig til autografer, knus og selfies.

Konklusion

Vanessa Mai prøver befrielsen og ønsker en ny start med sit nye album “Für Immer”. De nye numre er meget mere pop og dansebare. Vanessa sætter mærkbare spor musikalsk fra schlageren. Dog afslutter det ikke en fuldstændig ændring af stil. Det nye materiale ville have passet på et af de tidligere albums. Publikum i Grünspan glædede sig over Vanessa Mai og den glade aften og den succesrige start, for alt hvad der kommer nu. Hos SchlagerPlanet er nysgerrige efter, hvordan Vanessa vil fortsætte, og det er vi selvfølgelig også.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse