Vanessa Mai i toppen af Schlager-Olymps

Wolkenfrei-Vanessa

Vanessa Mai startede i Wolkenfrei og er nu slået i gennem som soloartist. Den 23-årige er med sit aktuelle album “Wachgeküsst” gået direkte ind som nummer 1 på Schlagerhitlisten. Dermed fejrer hun ikke kun den største succes i hendes karriere, men har også sat Schlagerdronningen, Helene Fischer, af tronen. Single udgivelsen “Wolke 7” klatrede ind på airplay-hitlisten som nr. 1, og på den officielle tyske albumhitliste landede “Wachgeküsst” på syvende pladsen.

Vanessa Mai – den næste tyske Schlagerdronning?

I 1999 dannede hun bandet Wolkenfrei, der dengang bestod af stiftende medlemmer, Marc Fischer og Stefan Kunski. Sammen med frontkvinden optrådte de ved mange begivenheder i mindre omfang i mange år – det store gennem kom aldrig. I 2012 forlader frontkvinden, Heike, bandet, og Vanessa Mai erstatter den blonde sangerinde. Men trods den attraktive brunette der fuldendte trioen, lod succesen vente på sig.

Sidste år forlod både Marc Fischer og Stefan Kinski projektet. Fra at være en trio blev det et solo projekt, navnet “Wolkenfrei” blev. Vanessa Mai erobrede på kort tid scenen med sin Schlagerpop og sexede dansetrin. Den tidligere hip-hop danserinde viste, hvordan man viste sig på scenen. Hun har den nødvendige stemme og har bag sig et management, som er en succes for Andrea Berg. Også selv om Andrea Berg og Helene Fischer har mere succes, føler Vanessa sig ikke presset men nyder hendes øjeblik af succes, som hun har fortalt i et interview.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse