Vanessa Mai holder ferie med sin forlovede

Sidste år endnu Newcomer, i år ECHO vinder. Vanessa Mai er den nye sensation på schlager himlen. Men alle de priser og succes er ikke tilfældigt. Men efter måneder med fyldte terminer og hårdt arbejde, befinder den 24 årige sig på den sidste uge af sin ferie, en ferie med sin forlovede og manager Andreas Ferber. Men det har ikke betydet at schlager sangerinden er helt ikke væk fra billeder, men lader sine fans på Facebook få et snapshot fra hendes ferie.

Vanessa Mai ferie2
Vanessa Mai, Facebook

Vanessa Mai: Ferie fra “DSDS” og “Das Beste der Feste”

Flere terminer på hendes tour program med “Das Beste der Feste” og især prøver, fylder hendes program. Termin kalenderen har været fyldt med arbejdet som “DSDS” dommer, sammen med Dieter Bohlen, Schlager kollega Michelle og Scooter frontmand H.P. Baxxter. Og selv om hun ville være i stand til at arbejde fra stranden, har hun valgt at holde en sommerferie. Billederne er ikke kun af palmer og cocktails, men også billeder af hende og hendes forlovede på stranden. I over tre år har de været et par. Ved deres sidste ferie på Mallorca friede Andreas.

Vanessa Mai Tour

Denne korte ferie er ikke kun afslapning for sangerinden, men også opladning til hendes egen tour. På Facebook skriver Vanessa Mai følgende fra sin ferie: “Snart kommer min 1. egen tour og forbered dig på et virkelig cool show, lørdag er jeg afsted første gang og jeg lader mine ideer løbe vildt“. Fra d. 30 september 2016 går det løs med hendes egen tour og slutter d. 26 november.  

Vanessa MAi ferie 3
Vanessa Mai Facebook
Vanessa Mai ferie
Vanessa Mai Facebook
Vanessa Mai ferie1
Vanessa Mai, Facebook

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER